Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Ngaliwet

Kénging Yadi Fathur Berkata
Dipidangkeun dina lapak 07 Oktober 2011 14:30:06

Malem Rebo kuring jeung para sntri kabagean ngaronda, jam dua peuting beuteung karasa lapar. Ras inget boga hayam jeung beas pangirim kolot.

Si Adun budak teh daekan daekanamah, ngan edas manehna mah caludih tara mandi, tara daek nyikat huntu-huntu acan. Estuning ku manehna sorangan ngurus hayam jeung ngaliwe teh.

Liwet diledakeun dina luhur daun, dibanjur ku opor hayam. Barudak santri cing kucimen ngadahar liwet bangun ku nimat.

Beres ngaliwet disambung ku ngawangkong ngaler ngidul.
“Bisaan meneh mah masak teh euy. Aya ku nimat dahar teh, kakara kuring mah manggih dahar siga kieu. Ngan eta nyieun opor hayam ku naon marud kalapana, pan nyaho sorangan maneh ge di dapur mah euweuh parud” Ceuk kuring ka si Adun

“Marud na.... Ku huntu. Aya parud timana atuh jam dua peuting”.. Ceuk si Adun teu eulum-eulum.

Komentar (14)

Ki Baba Gibson
oheeeeeeekkkkk.......!!!! OOoooo.....
Yadi Fathur
"Tahan... tong diutahkeun bisi haram" Ceuk Si Adun
Aditia Gunawan
Parudna dipaok ku Romeo nu marud maneh,,,hahaha
Yadi Fathur
"Paingan atuh"
Ecep Yuli Sukmara
cacak teu dipecinan ku si adun tah liwet teh..! ngalalimed kitu nya...ang ! heu..heu...!
Ahmad Yani
Saenamah langsung di uruskeun tah hak Patenna ! ,he he !
Yadi Fathur
Kang Eex Vanbarnazz Purusaningsamorogolrogol ::Heuheuh... Cacakan teu di pecinan tapi gurih... "Curiga deui yeh make naon"
Yadi Fathur
Kang Ahmad Yani ::Ngarah langkung paten nya..
Asep Mulyana
diparud langsung dibaheumheum, hasilna langsung jadi santen kentel, yeah muantaf
Yadi Fathur
Asep Mulyana :: Terang rasana mantaf ti si Adun heuheuh
Dadang Soekanda
Kang Yadi Fathur Berkata, dimana sia Aun ayeuna? Bade muka restoran"Gurih Tanpa Pecin, Hasil Parud alami, Kiled hasil Kiju Mulut".Diantos kasupingannana.
Yadi Fathur
Kang Dadang Soekanda :: Mangga ke ku abdi dijajapkeun ka in box Pangersa.. heuheuh.. jemput di inbox yah.. heheuh
Dadang Soekanda
Acarakeu ah Kang Yadi Fathur Berkata, ngaliwet kum we sadaya balad fikmin, mung hoyong ku si Adun. Uruy yeuh...
Yadi Fathur
Dina raraga sabulan-na fikmin.. baris diayakeun ngliwet. Waktosna tabuh sabaraha wae. Tempatna di bumi masing-masing heuheuh