Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Raraban

Kénging Lalat Socrates
Dipidangkeun dina lapak 07 Oktober 2011 01:09:27

Teu kahaja hiji pamuda nabrak urang bulé,
Pamuda: "I'm sorry, Sir.."
Urang Bulé ogé ngarasa salah: "I'm sorry, TOO.."
Pamuda (teu hayang éléh): " I'm sorry, THREE.."
Urang Bulé (bingung): "Sorry FOR?"
Pamuda: "Sorry FIVE!".
Urang Bulé (mingkin bingung): "Are u SICK?"
Pamuda: "No sir, I'm SEVEN.."
Urang Bule: *

Komentar (15)

Kopral Cepot
ternyata pemuda eta teh si SULE SEVEN heu heu heu
Ki Baba Gibson
Kopral Cepot : hahaha enya sigana mah.....
Sarjang
Untung Pamuda teu ngaku "I'm Elephant"...
Ahmad Yani
Kabayang upami dugi ka sajuta , sigana duanana , ngajehjer di tengah jalan ... he he he he !!
Godi Suwarna
:"Hahahaha....! Seger, Mang...!"
Iman Ramdani
cerdass
Shohiba Nu'man
hahaha... nuhun Mang! raos pisan gumujeng..
Aditia Gunawan
Eight,,,NINE (NAIN) maneh?
Yadi Fathur
"keur perhitungan lantaran nabrak"
Herffin Rafianto
HA HA HA , SEGER
Oman Abdurahman
Hehehe, ieu kalebet "his name is also effort"
Rudi Riadi
Hahahaha....Anyar ieu mah euy...! Neda widi bade didongengkeun deui ka barudak ah....
Asep Mulyana
Berhasil ngakak keun guru-guru di sakola, mung kedah dua kali sabab aya guru nu kerung, sihorengteh teu ngarti bahasa sunda, jadi di translet heula ka bahasa inggris nembe ka bahasa Indonesia kwkwkw
Sold Out
Mantaap kang..... matak nyakakak para baraya sadayana....
Asep Ruhimat
haha...ngiringan seuri ah, kabayang!