Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

How Du Ay Lif Widat Yu

Kénging Ahmad Fawzy Imron
Dipidangkeun dina lapak 06 Oktober 2011 22:18:02

Boa salira mah tos hilap, nung. Dina peuting kasapuluh, bulan sapuluh, sapuluh taun katukang.
Sapanjang jalan buahbatu, langit ge atra meuyeum timburu. "tuh! Bentang nu itu, kang. Nu sok kaimpenkeun linggih na lahunan teh" ceuk anjeun bari dangah, mintonkeun angkeut nu sok nyangsang dina taktak kuring.
"bulan bangun isineun nya kang.." anjeun natratkeun gelenyu. Gelenyu nu kiwari disumputkeun tukangeun ceuleuyeuna soca, nu disumputkeun handapeun jarum-jarum inpus, nu disumputkeun dina karancangna jajantung.
"nung, ayeuna atawa jaga, bentang angger eunteup na lahunan salira"

Komentar (17)

Shohiba Nu'man
endah dina guligah..
Heni Sumarni
wuiiis...tegep
Godi Suwarna
:"Ngaosna bagja campur nyeredet, Yi Haj..."
Ahmad Fawzy Imron
Ceu heni.. Kengeng guguru ti salira pan.. Mang MS.. Manawi teh, endah dinda jenura Kang godi..abdi ge nu nyeredet, kang
Heni Sumarni
di copy paste ah ''kang,ayeuna atawa jaga.....bentang angger euntreup dina lahunan salira'' jangjawokan malem jumaah.
Ahmad Fawzy Imron
Ceu heni..sumangga ceu..
Yadi Fathur
Sae Ang .. Judulna... ditranslet teu asup-asup
Ahmad Fawzy Imron
Kang yadi..pami saur urang arab " kaefa ahyaa biduunik.." :)
Yadi Fathur
Ha'hah...
Dédén Abdul Aziz
fiikmin cinta kiai kuat pisan geterna, kantenan nganggo latar pasantren, nganggo ungkara nu siga ieu... pedo elom pokona ceuk urang cianjur mah...
Ahmad Fawzy Imron
Kang den.. Nuju diajar sapertos salira ieu teh. Namung tebih keneh pisan. Kedah guguru langsung ka cianjur..he.. Hoyong nganggo latar pasantren teh sesah. Sok kabujeng katohyan ku mama ajengan.. :)
Dédén Abdul Aziz
mama ajengan Acep atanapi kiai Godi? xixixi.....
Ahmad Fawzy Imron
Duanana rupina kang..heuheu
Sarjang
Romantis, luis, miris, oge sadis... Kang...
Ahmad Fawzy Imron
Hehe..
Kopral Cepot
ajib ... ajib .. wa'as .. asa no'ong kendi... xi xi xi
Ahmad Fawzy Imron
Manawi teh, asa hitut dina seeng..he