Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Fikmin

Kénging Rudi Riadi
Dipidangkeun dina lapak 06 Oktober 2011 18:56:22

SEURI"
Poé ieu pinuh ku seuri. Saban jalma nu kaliwatan kabéh seuri. Nu wanoh jeung nu teu wanoh ngajak seuri. Naék angkot kabéh jalma seuri. Supir seuri, kenék seuri. Para panumpang sareuri, ngajak seuri. Aya ogé nu seuseurian. Aya ucing nu kagéléng, méméh hos, kongang ngajak seuri.
Turun tina angkot, leumpang asup ka gang. Ibu muda bureuyeung nu keur sasapu ogé seuri. Dituturkeun ku seuri-seuri tatanggana. Aya naon ieu. Mun seurina seuri nu wawuh teu ieuh jadi hariwang. Ieu mah seuri ahéng. Lain seuri samanéa.
Ngaliwat pasar, tukang sayur seuri, tukang tahu seuri, tukang kopi seuri. Anjog ka sakola, satpam seuri, guru-guru nu paamprok seuri.
Buru-buru kuring asup ka kelas, sieun manggih deui seuri-seuri nu ahéng. Ari gok jeung murid, kabéh saleuseurian. Aya budak nyeletuk:
“Pa, seleting muka…..!“
Lebah dieu lain seuri nu aya..tapi ngudupruk. Sabab inget, stok calana jero diseuseuh kabéh.

Komentar (13)

Godi Suwarna
:"Whahahaha....! Jang Guru mamawa bemo..."
Rudi Riadi
Leuheung bemo mah Kang Godi, ieu mah motor bekjul...nya begang nya ngulahek....hehehe
Sarjang
hahaha... untung teu hiber....!
Rudi Riadi
Bujeng-bujeng hiber, Abah , ngulapes lir dipupul bayu
Yadi Fathur
Full AC
Rudi Riadi
Full ..ampulan oge...kang Yadi...hehehe
Ahmad Fawzy Imron
:D
Ahmad Yani
Hi hi hi hi ...untung nu diseungseurikeuna napel keneh !
Yusran Arifin
Rupina keseleun. Tadina seueur dipingit, Kang Rud.
Rudi Riadi
Ahmad Yani@ Alhamdulillah yah...masih napel sesuatu saya...
Rudi Riadi
Kang Yusran Arifin@ hahaha...saur saha dipingit...diabur malah,..
Dédén Abdul Aziz
nu ditungguan unggan fikmin Mang Rudi teh tungtungna... enya we, milu keom. inget ayeuna teh malem sunat maehan yahudi
Rudi Riadi
Mang Deden @ Karek duarebu euy..nu dipaehanana...hahaha