Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Langlayangan

Kénging Ahmad Yani
Dipidangkeun dina lapak 06 Oktober 2011 09:58:47

Teu bisa kacaturkeun , kumaha tagiwurna hate , basa tatangga mayang si Bungsu ,nu baloboran ku getih !." Gebis Pak, mastakana ninggang batu , waktos nuju moro langlayangan ! " ceuk saurang tatangga mere laporan . Teu diengke keun deui ,geuwat si bungsu di bawa ka Puskesmas make ojeg .Sajajalan si Bungsu ngadedempes , getih masih ngaley tina tarang belah kenca, bajuna mah geus teu kapuluk , cipruk... ku getih . Sapuluh menit deui samemeh nepi ka Puskesmas , Si Bungsu Ngorejat , bari nyorowok , " Eureun Heula !! , Bapak ! , Eureun Heula !! ", Kuring kaget , kebek ku hariwang !. Reg Ojeg Eureun , " Aya naon Bungsu ? , naon nu Karasa ? " , " Itu ... Pa ! , seueur lalanglayangan sarae ! , Meser heula ..jeung gelasanana " , ceuk manehna, teu eleum-euleum , bari ramona tutunjuk ka lebah warung di sisi jalan .

Komentar (6)

Asep Ruhimat
asal geus ningali langlayangan, hilap weh kana kanyeri.
Ahmad Yani
He he he , dasar budak ! belekesenteng !
Yadi Fathur
Heuheuh dasar murangkalih.. wios teu kedah ka dokter.. Awis.. eta we nu mirah gelasan&Langlayangan
Rudi Riadi
Hartina ieu budak turunan bapana,...asli...!
Ahmad Yani
Kang Yadi : Boro tos reuwas ..he he he , Nitah eureun ..Sihoreng teh !
Ahmad Yani
Kang Rudi : Ari kawanina mah enya , mung palebah ... Bandelnamah sigana nurun ka emangna ...! he he he he !!