Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Bangke Mujaer

Kénging Heni Sumarni
Dipidangkeun dina lapak 05 Oktober 2011 19:14:26

Geus saminggu Mbok Momoh irungna ungas ingus ngambe bau bangke nu mingkin poe mingkin mabek, malah asa beuki deukeut kana irungna. ungal juru di imahna di kotektak bisi aya bangke sasatoan, tapi weleh teu manggih bangke cakcak-cakcak acan......
Baningna ku cape manehna nangkarak bengkang, seja ngalempengkeun cangkeng ti dituna mah..clik! aya bangke mujaer murag tina tilepan kulit beuteungna nu nambru.....
eueueuh...karek ingeteun saminggu katukang manehna kungsi nyair, basa balongna di bedahkeun...

Komentar (15)

Ahmad Yani
Hi hi hi hi , kulit beuteung janten kokombongan ! , untung teu anakan ge tah mujaer teh ! gk gk gk gk gk
Sold Out
Emmhhh Kulit beuteung Mbok Kokom teh geunging tiaa didamel Korang..
Heni Sumarni
moal anakan atuh kang Ahmad Yani....pan kehabisan oksigen.... si akang siih teu masihan napas buatan.
Heni Sumarni
kang Setiadarma ....eta nu namina tu in wan tea...
Sold Out
gkgkgk.... tiasa ngiringan gos tu talen atuh si mbok teh...
Heni Sumarni
tiasa...ajang pencari bakat tea nya?
Yadi Fathur
Siibu aya aya wae ..lah ... manteb Bu...
Sold Out
sumuhun tah, ngiringan Fiksimini Idol we atuh.....
Heni Sumarni
kang Yadi .....eta carios teh enteeeeng pisan kalayan bahasa nu super basajan.....namung jeroooo...maknana....hehehehe....ngagambarkeun kumaha jerona lipetan kulit beuteung si mbok...mujaer ge dengan nyamannya nyayang di dinya
Sonny Bastoni
Mujaer oge tiasa monok moek didinya komo belut jigana bisa tiasa mijah didinya.
Dadang Soekanda
Ampir lepat maca. Mbok Momoh, inggis lepat nyimpen H sareng K. Kabayang lipetan patuangan tiasa nyimpen jaer .... komo ...lipetan lipetan nu sanesna .. rupina sirib, tobong ge tiasa lebet.
Heni Sumarni
kang Dadang......sing hatam ah ngejahna.... lipetan mana eum! tisa nyayang sirib???
Heni Sumarni
kang Sonny .........baranahan sigahna belut mah kang!
Dadang Soekanda
Teu langkung nu ngadamel Fikmin bilih aya terasna, boa engke mah nu ngagajleung teh nu nuju nguseup.
Yusran Arifin
Sae.. Ideuna! Sumpah, teu kabayang mun teroris nyarumput dina eta kulit. Sigana mun apaleun Nazaruddin, meureun teu kudu ka kolombia, nya?