Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Kulawarga Nurustunjung

Kénging Raja Gula
Dipidangkeun dina lapak 02 Oktober 2011 21:43:40

"jang si bapa di mana?" ceuk mang Uca
"di kamar loteng jeung bi Eha."
"ai si mamah?"
"si mamah mah di goah jeung mang Atang."
"ai si teteh?"
"di kamarna nuju gogoleran"
"oh... ieu kanggo ujang 20 rebu, jug gera ameng, mang bade ka si teteh heula"

Komentar (3)

Dadang Soekanda
"Ari si nini di mana ?"....."Aya di dapur, dek naon kitu?'..... "Butuh kulitna keur jeket". Kapalang.
Raja Gula
ahahahah... langsung awor
Ayi Kurnia Iskandar
"Ai si bibi?" duka da tadi mah nyandak bonteng sakeresek...