Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Rumasa

Kénging Ahmad Fawzy Imron
Dipidangkeun dina lapak 01 Oktober 2011 13:22:13

Isuk keneh geus siap-siap indit ka pangajian. Sakumaha biasa, rap baju takwa dipake, kopeah bodas, sarung hideung ditambah ku sorban warna hejo, warisan ti almarhum bapa.
Kuring ngeunteung, tuluy ngimpleng naon-naon nu jadi bahan pikeun tepikeuneun engke. Hareupeun eunteung tuluy mamantes maneh. Bet asa aya kurang wae. Ret deui kana eunteung, bet asa beuki loba nu kurang.
Baju geus make, sarung, kopeah, sorban sarua oge geus dipake. Ayat jeung hadis geus eunteup dina sirah. "naon nu kurang?".
Neuteup deui kana eunteung, gebeg! Naha panon kuring jadi euweuh, leungeun kuring jadi euweuh, sakabeh awak jadi euweuh!. Nu aya ukur letah. Nu aya ukur letah!
Rumasa karek bisa nyarita. Panon jeung awak nu sejenna mah can pati bisa deuheus kaNu Maha Kawasa

Komentar (9)

Iwan Hanjuang
birit leuwi peupeuntasan niat ucap jeung lampah teh gening hese...
Ahmad Fawzy Imron
Sumuhun kang..sesah pisan
Godi Suwarna
:"Asooooy gebooooy...! Maju peruuuut...! Pantaaaat munduuuur, Yi Haj...!"
Dédén Abdul Aziz
Ma'rifat pisan, Kiai. Tembus kana hate ieu mah... Keun wae nembe sakadang letah oge, asal pasehat keur umat. (kade hilap angkat ngaos nyandak landong, bilih nu bade tableg sareng nu jajap duanana aludur di jalan, hehehe)
Ahmad Fawzy Imron
Kang godi.. Siapp kang.. Hehe Kang deden..kaleresan ieu ge nembe wangsul pangaosan. Alhamdulillah berkah, sehat sadayana.. Kantenan pesak mah..sehat pisan..hehe
Dédén Abdul Aziz
simpangkeun berekatna, kiai. seredan ti kiai mah matak calakan kana fikmin geura
Ahmad Fawzy Imron
Kang den..duh hapuntena, berekat teh tos kapayunan ku murangkalih santri.. Kantun amplopna wungkul. Eta oge tos dipesen ku pun bojo.. Hehe
Shohiba Nu'man
ngageblag ku ieu fikmin.. sae pisan Kang! cihuy pokona mah.. heuheu
Ahmad Fawzy Imron
Mang MS.. Kaleresan tadi pas bd mios ka pangaosan, bet sono ka neng fikmin, janten we nu kieu.. He