Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nu Sabenerna

Kénging Ahmad Fawzy Imron
Dipidangkeun dina lapak 30 Séptémber 2011 22:47:52

kuring nineung ka anjeun,lain kana eta soca anu mirupa sagara, estu bulao, nu teu karasa bosen neuleumannana
kuring nineung ka anjeun,lain kana eta rambut anu mirupa kembang,nu pernah nyambuangkeun seungitna malati dina poe poe kuring
tapi kuring nineung ka anjeun, kana eta baham anu mirupa curug, unggal anjeun ngungkarakeun kekecapan, pameunteu kuring janten jibrug kamuncratan

Komentar (8)

Nazarudin Azhar
rada karaos maksakeun ieu mah ang hehehe
Ahmad Fawzy Imron
Leres pisan kang..tos cape, tapi ka neng fikmin sono wae..janten we copy paste, hehe
Nazarudin Azhar
hehehe...
Ahmad Fawzy Imron
Gara2 neng fikmin, kulem janten ngirangan. Pami neda mah nambihan.. Heu
Endah Dinda Jenura
abi mah ngantosan Akang ngadamel fikmin HB
Ahmad Fawzy Imron
Teteh..eta mah khususon kanggo sasih romadon.. He
Godi Suwarna
:"Sim uing mah kataji naker ku karangan tuang putra tea. Rupina eta tiasa dieskplor teras, Yi Haj..."
Ahmad Fawzy Imron
Sumuhun kang..