Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Kabiasaan

Kénging Ahmad Fawzy Imron
Dipidangkeun dina lapak 30 Séptémber 2011 19:34:15

Isuk keneh geus aya tamu nu nganjang. Ibu-ibu umur lima puluh taunan.
"aya pikersaeun bu?, manawi tiasa dibantos?" ceuk kuring.
"numawi pa ustad. Ibu teh gaduh anak, nuju kirang sae sareng carogena, pedah usaha carogena kirang majeng. Tah ayeuna, pun anak make jeung hoyong papirak. Kanggo jelasna mah, sakedap deui pun anak bd nyusul kadieu. Engke taros we ku pa ustad".
Kuring tuluy nyarita "ibu..kedahna mah, salaku garwa. Tuang putra teh saena mah satuhu satia, salami caroge teu ngajak doraka. Anapon perkawis rizki, da eta mah Alloh nu ngatur". Sabot kuring nyarita kitu, torojol aya awewe umur duapuluh taunan. Geulis kacida.
"tah ieu pun anak teh pa ustad". Kuring rikat nyarita "rupina mah, papirak ge sae wae.." bari ret ka anakna nu geus diuk hareupeun kuring.

Komentar (11)

Shohiba Nu'man
hahaha.. ustad calakan..
Ahmad Fawzy Imron
Hehe.. :D
Godi Suwarna
:"Bagi-bagi, 'Taaad...! heuheuy..."
Nazarudin Azhar
duh, lebah dieu yeuh, panyajak ge nyengled ku ustad mah, kantenan ustad jago ngarang deuih, heuheu
Ahmad Fawzy Imron
@ kang godi.. Mangga kang..hehe (rusuh ngetikna. Aya nu kalangkung nyeratna) @ kang nu..haha..ustad mah sadidinten disinjang wae. Janten teu kaopan, sok babari nyingsat, :D
Sarabunis Mubarok
Saha namina eta awewe teh? sabaraha no. hape-na? hehehe...
Ahmad Fawzy Imron
Kang bun.. Namina teh kokom alaikom..no hape mah rupina rusiah keneh.. :)
Endah Dinda Jenura
wewwww... hehehhe!
Ahmad Fawzy Imron
Teh endah..weww oge (ˆ⌣ˆ)
Sarabunis Mubarok
subhanalloh ya... sesuatu..
Ahmad Fawzy Imron
:D