Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Seratan Pun Anak

Kénging Ahmad Fawzy Imron
Dipidangkeun dina lapak 30 Séptémber 2011 09:04:26

"basa pere sakola. Abdi sakulawargi ameng ka kebon binatang. Di ditu seueur sasatoan. Aya gajah, maung, monyet sareng nu sanesna. Rai abdi mah pangresepna ningali monyet. Pami abdi mah resep ningali maung.
Di kebon binatang mamah abdi ngampar samak, abdi sakulawargi emam sangu timbel, goreng hayam, goreng tahu, terong sareng sambel. Mamah mah tuangna bari ngahuapan rai anu bungsu. Upami bapa, tuangna teh bari luak lieuk, ningalian teteh teteh nu nganggo acuk beureum"

Komentar (23)

Shohiba Nu'man
Aya ku jujur eta murangkalih.. duka atikan ti mamahna, duka nurun ti ramana.. heuheu.. sae Kang!
Reni Asmara Budi
Euleuh, tapi bapa teu kabesekan nya?
Ahmad Fawzy Imron
Mang MS.. Rupina mah diwuruk ku guru MTK ti al fatah..hehe Reni..henteu atuh. Pan tos pangalaman..hehe
Shohiba Nu'man
Haha.. guru nu eta mah tara luak-lieuk, sa kasampeurna ku soca we.. bari nganggo kacamata BL.. hehe
Ahmad Fawzy Imron
Hahaha.. Sumuhun
Gus Manz
Sigana nu acuk beureum nganggo erok mini. Ieu yeuh pengaruh negatip tina fik(iran) Mini.
Ahmad Fawzy Imron
Leres pisan..erok mini warna hideung, :)
Dian Hendrayana II
waktos eta teteh-teteh ngalieuk saparantos diheotan ku bapa, bet teu sangki si teteh-teteh teh geuning aya kumisan, luhureun lambeyna. ti harita bapa janten tara huat-heot, sareng tambih nyaah ka mamah, margi mamah mah kumisna sanes di palih dinya.
Godi Suwarna
:"Edaaaas we, Yi Haj...! Subhanalloh banget ieu mah...! Jempol dua dekh..! Heuheu..."
Ahmad Fawzy Imron
Kang dian..haha, henteu dugi kadinya abdi mah.. Lebar atuda, ku mulus eta pingpingna :D Kang godi..berkah ti pun anak ieu teh kang..hehe
Hadi Aks
Hahaha...khas, rintih tapi teras matak ngikik! Teu euih2 eta si bapa, ka neng santri gs karuhan, cik ari di kbn binatang mah...!!!
Ahmad Fawzy Imron
Kang hadi..hahaha..pan nuju mamayu, kang.. :D
Endah Dinda Jenura
welcam beeeeeekkk... hehehhe!
Ahmad Fawzy Imron
Teteh..tengkyu, heu
Rudi Riadi
Balaka bae ieu mah, resep pisan ka ieu fikmin, matak sakitu jauhna ge dikotektak ...disangsurkeun.
Godi Suwarna
:"Sigana tos waktosna admin ngaluarkeun album fikmin petingan. Supados nu sae sapertos kieu tiasa ditingalian deui. Mung para admin-na nuju saribuk ngagrafis fikmin...heuheu.."
Hena Sumarni
heu heu.....
Ahmad Yani
Eta murangkalih tos gaduh bakat janten Intel ! , meni telik kanu sok luak -lieuk mah !! he he he !!
Rudi Riadi
Satujuuuuu pisan, usul Kang Godi , seueur karya sae nu tilem, heg teh teu acan seueur nu maos....
Rudi Riadi
Tuh, geuning seueur keneh nu teu acan maos...
Ahmad Fawzy Imron
@ kang rudi.. Nuhun ah tos pangotektakkeun.. Janten mucunghul deui we faktamini pribados..hehe @ kang godi.. Abdi ge tos hoyong didamel grafis..mung hanjakal gaptek pisan..heu @ ambu.. :D @ kang ahmad yani..turunan ti ibuna rupina mah.. :)
Aditia Gunawan
Amanat anu karaos, ulah ngajarkeun nulis ka murangkalih...heuheu
Ahmad Fawzy Imron
Kang adit.. :D