Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Kabeurangan

Kénging Ahmad Fawzy Imron
Dipidangkeun dina lapak 29 Séptémber 2011 20:23:21

Balik ngaji wayah janari
panon diajak badami ku nyi wulan nu keur manceran.."apanan ayeuna teh malem 14 kang!.. Urang masamoan ka jarian, ngareuah reuah barudak nu maen galah". Kopeah malih warni jadi kupluk,sarung ge naek pangkat kana taktak,kojengkang lengkah miang,kairut pangajak nyi wulan..
"wan! Satengah lapangkeun we!.." kadenge aya gantawang dibarengan dangah meni gandang. Mangpirang tangtungan ngabaris jd badega lapang..Belesat aya nu lumpat,taneuh eundeur kagelang kunu neang lolongkrang.
"hiji kosong!.." ceuk nu gandang meni pertentang..
Teu cacap lebah masamoan,panon jalir tina pasini. Kojengkang mamawa reureuh luhureun ranjang. Barang nguniang,horeng geus beurang..

Komentar (2)

Godi Suwarna
:"Hahaha...! Sigana teu kabujeng natepan subuh, tah..."
Ahmad Fawzy Imron
Sumuhun kang..hehe