Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nyegruk

Kénging Ahmad Fawzy Imron
Dipidangkeun dina lapak 28 Séptémber 2011 23:43:55

Cimata ngaberebey euweuh eureunna
Hate asa dibanjur ku cai es pangtiisna

Kamari, di ruang praktek dokter spesialis kelamin
Kuring dibejaan "maaf pak, mulai saat ini, bapak tidak akan mengalami ereksi!"

Komentar (6)

Yadi Fathur
Dokter juga manusia.. lah...
Ahmad Fawzy Imron
Kang yadi..pami diagnosa dokter nyalahan, tangtos moal aya cisoca nu ngaberebey..
Yadi Fathur
Heuheuh... Leres leres...
Jejen Jaelani Wargadipura
Haduh, mangkaning Ma Erot tos pupus, kumaha atuh....
Ahmad Fawzy Imron
Kang jejen..rupina mah bade dikeureuyeuh ku bonteng sareng kratingdeng we.. :)
Hadi Aks
Hag siah..! Matak ge ulh nyanyandak neng santri bae! Kakakak....