Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Surat Surat Kaliwat

Kénging Ahmad Fawzy Imron
Dipidangkeun dina lapak 28 Séptémber 2011 23:17:35

"susi, aweuhan rasa nu ngalindeng dina dada, beuki geugeut tur kareueut" ceuk kuring ka manehna
Sanajan hate mah loba kakeueung, boa-boa rasa asih teh sirna memeh waktuna.
Tapi kasieun tadi leungit sorangan, satutas kuring jeung manehna nepi ka bale nyungcung.
"sus..bayeungyang lain ti beurang teh geuning kasorang". Susi tungkul bari uman imen

Pernah aya kabedang nu akhirna jadi tatu
Tapi manehna keukeuh satuhu

(tina sajak surat surat kaliwat, kang godi suwarna)

Komentar (4)

Godi Suwarna
:"Wah, wah, janten aheng digarap deui mah, yeuh..! Pangling, Yi Haj...!"
Ahmad Fawzy Imron
Janten teu waas nya, kang.. Kedah ku salira, supados angger mirasa
Godi Suwarna
Ahmad Fawzy Imron:"Justru janten pangling, Yi Haj...! Janten khas karya Yi Haji ieu mah...! Sajak sim uing mah mung sakadar diangge tatapakan. Tiasa dilajeng...!"
Ahmad Fawzy Imron
Numawi sesah dina perkawis mirasana kang.. Namung tangtos bd teras diajar.