Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Suykur Jeung Istighfar

Kénging Yadi Fathur Berkata
Dipidangkeun dina lapak 28 Séptémber 2011 22:40:59

Boga budak kakara sataun satengah.
Sakapeung sok aya rasa bangga, bungah katut syukur ka nu Maha Suci
Sakapeung sok aya rasa minder, kasigeung manah terus istighfar
Pedah aya tatangga nu ngomong kieu:
"Aduh.. meni kasep kieu putra teh... untung we teu siga bapana"
...
"Na siga saha atuh nya..?". Gerentes hate

Komentar (10)

Godi Suwarna
:"Okeeeeh....! Siiip dekh....! Majuuu teruuuuus...!"
Yadi Fathur
Haturan Pangersa
Ki Baba Gibson
siga akina.....
Kopral Cepot
tatanggana..
Mang Jamal
Punten a, bangga basa sunda mah hese. Bangga proud mah reueus :)
Mang Jamal
Atawa agul
Yadi Fathur
Pangersa Mang Jamal Hatur buhun pisan... Tong bosen ngemutan abdi...
Yadi Fathur
Pangersa Lalat Socrates:: Bener.... "Pedah indungna keur nyiram kuring ngadak-ngadak ngewa ka mitoha lalaki"
Yadi Fathur
Pangersa Kopral Cepot Fitnes ah...
Kopral Cepot
Yuuk! mariiii!