Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Fikmin

Kénging Ahmad Fawzy Imron
Dipidangkeun dina lapak 28 Séptémber 2011 19:14:30

TUTURUT

Di hiji lembur nu garing tina ajaran agama. Aya ustad nu ngajarkeun sholat. Memeh elmu sholat kaajarkeun kabeh, waktu sholat kaburu datang
"hayu urang sholat! Tuturkeun we kuring bisi teu apal carana mah"
Imam nangtung, ma'mum nangtung. Imam ruku, ma'mum ruku. Imam sujud, ma'mum sujud.
Keur diuk diantara dua sujud, imam teu kuat hayang kahampangan. Tuluy kaluar jalan jandela, ma'mum ngilu kaluar jalan jandela. Imam lumpat, ma'mum lumpat.
Imam kasieunan diudag-udag. Tungtungna naek kana tangkal kalapa

Harita..tangkal kalapa di lembur eta, dipinuhan ku jalma-jalma

Komentar (4)

Shohiba Nu'man
haha.. mantap!
Ahmad Fawzy Imron
Mang MS..hehe..kabayang nya.. :)
Godi Suwarna
:"Pungkasanana mantap, Yi Haji...! Kacipta, tangkal kalapa salembur rimbil ku nu ngama'mum...! Heuheu..."
Ahmad Fawzy Imron
Kang godi.. Sumuhun kang..abdi ge nuju ngabayang2 ieu ge..hehe