Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nagara

Kénging Toni Lesmana
Dipidangkeun dina lapak 28 Séptémber 2011 18:48:09

"nagara bala-bala ieu teh, Sujang! disiksik tuluy dihijikeun. digalokeun. digoreng. panas-panas dijual. regepkeun. lain disuguhkeun. tapi didagangkeun....!" cek aki uing nu anteng ngalinting bari lilinieun.

Komentar (13)

Puri Kania Pramanik War
balantik leuleutikan, ngajualan pulo
Toni Lesmana
hihihi...tos lami icalan bala-bala, Neng Puri Kania Pramanik War?
Puri Kania Pramanik War
hehehe...nembe ngampar lapak...
Arom Hidayat
Muhun Kang! Diduitkeun.. Mantep!
Toni Lesmana
Arom Hidayat : Baradeeeeee! kade bilih seepeun. mung kabagean serahna wungkul....
Uzanx Boam
saosan
Toni Lesmana
Uzanx Boam Hardrocker ladaaaaaaa....
Arom Hidayat
Upami teu lepat mah bala-bala téh sadérékna géhu, nu dilebetna sok bitu
Uzanx Boam
cengekan
Toni Lesmana
Arom Hidayat : kantenan. pami bitu sok ngageleger matak utah uger...hehehe
Toni Lesmana
Uzanx Boam Hardrocker: ngek ngek ngek...
Yadi Fathur
Hidup Nagara Bala-bala... lah
Toni Lesmana
Yadi Fathur Berkata : hiduuuup..!