Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Hayang Wawuh

Kénging Ahmad Fawzy Imron
Dipidangkeun dina lapak 28 Séptémber 2011 17:02:48

Jang budi, ngariung jeung mang diding, dudung, dadang

Ceuk jang budi "mang diding, wawuh teu ka nyi kokom?"
"apal atuh jang..geulis teh nyi kokom mah"
Mang dudung ngilu mairan "komo emang jang, salian apal rupana teh, emang mah apal jeung sipatna"

Harita mang dadang teu ngilu ngajawab, tapi ujug ceurik balilihan
Jang budi panasaran "kunaon mang dang?"
Mang dadang kakara ngajawab "emang mah jang, lain wungkul wawuh kana rupa jeung sipatna. Kana rasana oge wawuh..pan nyi kokom teh popotongan emang.."

Isukna, jang budi nu aya kahayang wawuh jeung Pangeran. Indit nepangan mama abdul hamid
Da ceuk beja, mama mah jalma nu babari ngeclakkeun cimata, lamun jenengan Gusti disebatkeun

Komentar (3)

Soni Farid Maulana
hahahahahaha
Wangsa Susena
ti nyi kokom ..ka Pangeran.. caket pisan nya kang ?.. heu heu
Ahmad Fawzy Imron
Mang wangsa.. Hehe..dicaket caket we ah, heu