Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nu Anyar

Kénging Ahmad Fawzy Imron
Dipidangkeun dina lapak 28 Séptémber 2011 08:33:17

Balik ti pangajian, ustad jaya ngajak supirna mulang
Palebah parapatan, basa rek mengkol ka beulah kenca, ustad jaya nyarita "eh, salah mang..lain ka kenca, tapi ka katuhu"
Mobil diputerkeun ka katuhu. Dina hate supir pinuh ku pananya "naha da lain kadieu jalan mulang mah?"

Nepi ka hareupeun hiji imah nu warna bodas, ustad jaya nitah eureun, sakaligus ngajak asup..dina hate, supirna ngarentes deui "naha..da lain ieu imah ustad jaya mah?!"

Ti jero imah torojol awewe geulis umur 18 taunan, mapagkeun ustad jaya "aeh, caroge neng pangkesepna, nembe mulih pangaosan nya?"
Supirna beuki heran,"eh naha? Da lain ieu pamajikan ustad mah.."

Komentar (14)

Nanang Sahbana Afnani
Heu heu...
Ahmad Fawzy Imron
(ˆ⌣ˆ)
Godi Suwarna
:"Hahaha...! Mulang ka nu anom, euy...! Adeueueueuh...!"
Yayan Bedog Supriatna
duh..kaduhung teu janten ustad, heu..heu..
Ki Baba Gibson
"aeh, caroge neng pangkesepna".... na aya deui caroge neng anu sanes..?
Ahmad Fawzy Imron
> kang godi..hahaha..al jadiid ladiid walao kal hadiid.. :D > kang yayan.. Sami abdi ge..kaduhung..hehe
Ahmad Fawzy Imron
Mang socrates.. Hehe, lafad caroge tangtosna sanes kalimat nakiroh.. Katambih, pun bojo bahasana sok kitu wae.. Ah ditampi we..heu
Wangsa Susena
Kamaa Qoola salah sawios Ajengan Cileunyi Bandung, "Mun seug aya ajengan ukur boga liang hiji, eta tandana ..ajengan lieur jeung loba kasieun, lieurna ngan kukulibekan bae dina saliang.marukan euweuh deui liang nu sejen..loba kasieunna sieun teu bisa nyocokkan liang mun seug liangna leuwih ti hij...samarukna nu mere riziki teh manehna..apan geus jelas Rizki mah Allah nu maparinna..."
Ahmad Fawzy Imron
Mang wangsa.. Leres pisan..hehe
Wangsa Susena
Kade kang eta mah saur salah sawios Mama Ajengan .. sane abdi.. he he
Dadang Soekanda
Turutaneun tah Ustad teh. Hirup montong kasarung. Nu nyandung kudu nu beunghar jeung pinter. Ieu mah, Keur hirup bodo jaba belangsak bari jeung reuay anak, deur nyandung....bibit preman hungkul..Aya nu bade didieu?
Ahmad Fawzy Imron
@ mang wangsa.. Sumuhun..hehe @ kang dadang..leres pisan nun..
Nazarudin Azhar
Hiji waktu, ustadna nu héraneun..
Ahmad Fawzy Imron
Kang nu..rupina mah kitu kang..