Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Ceurik Batin

Kénging Ahmad Fawzy Imron
Dipidangkeun dina lapak 27 Séptémber 2011 22:25:32

Rantengna selang infusan
Dina lebah jarumna kadang kateuteup aya getih nu nyampuran
Hate dipinuhan ku cimata

"anaking..alihkeun eta panyawat ka bapa.."

Komentar (13)

Godi Suwarna
:"Matri, Yi Haj..! Karaosna Yi Haji teh nuju jalinegur bin lincah naker, nyobi rupi-rupi tema, eusi sareng bahasana....! Majuuuut....!"
Godi Suwarna
:"heuheu... sanes jalinegur, maksadna: "jalingeur'. Hapunten pun curuk..."
Ahmad Fawzy Imron
Majuut? Kukupingan teh kasuut.. Hehe
Godi Suwarna
:"Hahaha....! Kusut, ah..!"
Ahmad Fawzy Imron
Eh..curuk abdi ge lepat. Sanes kasut, tapi ka...t Haha..
Godi Suwarna
:"Dupi sajak-sajak Sunda nu kapungkur sok di-tagg- ka sim uing aya keneh, Yi Haj..! Upami aya, engal kintunkeun ka Mangle. Bilih buruk..."
Ahmad Fawzy Imron
Aya kang.. Dina catatan.. Abdi teu terang cara ngintunkeunnana..
Godi Suwarna
:"Kintunkeun kana inbox massage sim uing, Yi Haj..."
Ahmad Fawzy Imron
Tah eta ge abdi teu terang carana.. Rupina mah enjing we ku pun adi dipidamelna..
Godi Suwarna
:"Haha...! Manawi teh sim uing nu panggaptek-gaptekna sa-alam dunya. Ari taeun... heuheu..."
Ahmad Fawzy Imron
Heu heu, pan abdi gaptek teh, kenging guguru ti salira, :D
Godi Suwarna
:"Murid mah kedah ngalangkungan guru, nya..? Guru gaptek, murid kedah langkung gaptek. Hahaha...."
Ahmad Fawzy Imron
Sumuhun kang..hahaha..