Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Midua

Kénging Ahmad Fawzy Imron
Dipidangkeun dina lapak 27 Séptémber 2011 19:37:28

"neng..wayahna tikawit ayeuna mah, urang kirangan patepang di luar teh. Engke mah neng we linggih ka rorompok. Mun pun bojo naros, waler we bd ngulem pangaosan.."

Komentar (26)

Soni Farid Maulana
Hahahahahaha salingkuh ala Kyai
Endah Dinda Jenura
bisaaaaa.... ahahhaha!
Ahmad Fawzy Imron
@ kang soni.. Pan jurus ti salira,hehe @ teh endah.. Pami kang deden, kumaha nya bahasana? :D
Soni Farid Maulana
Hahahahaha muhun pisannya.
Endah Dinda Jenura
c Uken mah sigana kieu: "Beibih, ntar mah jangan ketemu di luar, datang aja ke rumah, bilang ke bini gue mo belajar bahasa Inggris, kituh," heuheuheu! ih ulah, Gusti, heureuy abdi mah :D
Soni Farid Maulana
Naha da teu heureuy ge teu nanaon
Endah Dinda Jenura
kang Soni jahaaaaattt... hahahha!
Godi Suwarna
: "Whahahahahaa....! Pulunganeun pisan...! Kitu tahYi Rak Buku Soni upami parantos sono ka nu anom...."
Wangsa Susena
beu' ekol ustadz..aya ku bisa....urang tiron ah...! heu heu
Godi Suwarna
Endah Dinda Jenura:" Ke, cuang bejakeun ka Ci Uken...!"
Endah Dinda Jenura
yeeeeehhh... ulah! oh please ulah kang Godi Suwarna da kasep da seungit da gagah mencenit jangkung alit please ulah... heureuy eta mah! Uken, gue cuma becandaaaaa...
Ahmad Fawzy Imron
@ kang soni.. Nuhun ah..haha @ teh endah.. Pameget mah sami da, :D @ kang godi.. Alhamdulillah manjur cara sapertos kitu teh..hehe
Soni Farid Maulana
Kang Godi Suwarna muhun, kitu oge Endah Dinda Jenura hahaha
Godi Suwarna
Endah Dinda Jenura:" Ci Uken teaaa, rea penggemarna...! "
Srikandaris Jampaséna
"Muhun, kang... Ngké si dede urang ajak ameng ku néng, janten wengina ku akang ditéang ka rorompok..."
Hadi Aks
Khas..!!!! Ulah waka incah tn tema eta Ji! Pun uing ngikik wae yeuh!
Ahmad Fawzy Imron
@ mang wangsa.. Hehe @ srikandaris jampasena.. Sae sae.. :)
Endah Dinda Jenura
matakna, Endah Dinda Jenuraaaaa... ari komen teh mikir heulaaaa... --ngadagor-dagorkeun sirah kana laptop, hihihi!
Soni Farid Maulana
hahahaha
Ahmad Fawzy Imron
@ kang hadi.. Mugia atuh kang.. @ teh endah.. No hape nu tipayun keneh?
Endah Dinda Jenura
masih, Kang. moal midua nomer abdi mah, ahhaha!
Soni Farid Maulana
Nomor muhun moal midua, mung hate mitilu hahaha
Wangsa Susena
miopat malihan kang son !. heu heu..
Ahmad Fawzy Imron
Hahaha.. (ˆ⌣ˆ)
Endah Dinda Jenura
ampun senioooooooooorrss...
Ahmad Fawzy Imron
:D