Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Lathifah

Kénging Ahmad Fawzy Imron
Dipidangkeun dina lapak 27 Séptémber 2011 19:14:40

Tina sabdaning Qudsi Nu Maha Suci
Ngaguluyur tujuh hambalan kamanusaan
"qosron shodron qolban fuadan saghofan lubban sirron"

Dipupusti dina sumurna ati
Ngajanggelek jadi lathifah..qolab, nafsi, ruuhi, sirr

Rasa manusa, ngajadi Rasa Nu Maha Kawasa

Komentar (11)

Godi Suwarna
:"Taaah, rada bray-brayan, Yi Ustad...!"
Wangsa Susena
kontan...si akang ..yeuh... siip... lah
Ki Baba Gibson
euleuh......... alim abdi mah; maning kénéh boga rasa kamanusaan anu sajati wé....
Ahmad Fawzy Imron
@ kang godi.. Teu kumplit kang.. Abdi teu patos paos basa sunda nu merenah kanggo narjamahna @ mang wangsa.. Cobi ditambihan ku salira..
Ahmad Fawzy Imron
Mang socrates.. Apan piwuruk hadits..takhollaqu bi akhlaqillah.. Sakumaha langkung uninga
Wangsa Susena
ih nyanggakeun..ka ahlina... ah !...he he
Hadi Aks
Bingung ngomenna ieu mah, Ang Haji! Enya Nyi Latifah mah apal, di pengkolan, panto tukangna beh kidul, kakara saminggu da rarandaan...
Ahmad Fawzy Imron
@ mang wangsa.. Percanten.. :) @ kang hadi.. Tah gening..aya randa. Manawi kagungan nomer hp na? Heu
Hadi Aks
@Haji: Hahaha...aya tilu da nomerna!
Ki Baba Gibson
can kataékan ahhhh...... tong boro ngajajarkeun jeung akhlak Gusti..... akhlak ucing masih keneh pantes batan akhlak kuring mah.... (cumalimba... da rumasa)
Ahmad Fawzy Imron
@ kang hadi.. Wios tiluanana we..heu @ mang socrates.. Kantenan abdi atuh mang.. (cumalimba..da nyandung bedo wae)