Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Kahayang

Kénging Lalat Socrates
Dipidangkeun dina lapak 27 Séptémber 2011 11:59:08

hayang mindahkeun waktu solat kana waktuna anu merenah, mani ku hésé-béléké......

Komentar (9)

Yadi Fathur
Leuwih hese batan mindahkeun imah nya Tad...?
Ahmad HiLine HeadLines
ahh..gampang pisan tinggal puterkeun ae jarum jam kana waktuna..wkwkk...
Wangsa Susena
sami atuh kang... abdi mah kahoyong teh ngalihkeun masigit ka kamar rorompok... heu heu
Ki Baba Gibson
Yadi Fathur Berkata : muhun, hésé kacida Ang...
Ki Baba Gibson
Ahmed HiLine HeadLines : aaahhh naon hubunganana mang Joni? da waktu solat mah lain ku jam....... hihihihi
Ki Baba Gibson
Wangsa Urang Subang Pituin : nyeta puguh éta masalahna, masigitna geus lami aya di juru kamar, ngalumuruk siga samping butut.....
Wangsa Susena
kantun nilepan atuh kang !..atanapi muka plang..."MASJID INI AKAN DIJUAL".. he he
Ki Baba Gibson
Wangsa Urang Subang Pituin : héhé moal payu ki adi...!! masigitna gé towong taya eusina.... hihihi pan bédana masigit jeung imah téh ku anu ngeusianana lain ku proposalna......
Soni Farid Maulana
eta mah kedah pindahkeun nyawa heula kang ka alam anu lian