Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Jang Endu

Kénging Kang Warsa
Dipidangkeun dina lapak 26 Séptémber 2011 23:42:59

Manehna maca sajak cinta di hareupeun anu jadi Akina. Ku anu jadi aki diasongan buku, CARA MELAK BONTENG.

Komentar (11)

Windu Mandela
CKCKCK,, untung te d cabok ge haa,, bonteng mah jadi duit cenah kang hha
Kang Warsa
HEUEUH, NAHA JELEMA TEH MALAH RESEP NYERAT PUISI, CARPON, DRAMA, KOS EUWEUH DEUI LADANG PIARTOSEUN HAHAHA
Windu Mandela
ckckckc, BOA TE PUGUH JADI ETA TEH NYA? . . MELAK BONTENG WAE KITU?
Kang Warsa
KUMAHA NIAT. LAMUN JADI PENULIS NGAN SAUKUR DINIATAN HAYANG TENAR, LOBA BALAD, JEUNG NGALAP UNTUNG DINA JEUNG PIDUIT MENDING MELAK BONTENG
Kang Warsa
UING MAH YAKIN.... MANG KONI TANGKULAK TERONG MOAL APALEUN KA W.S RENDRA (Alm) ASLIIII.... SOK WANI TARUHANNN
Windu Mandela
TERUS NIAT NU KUMHA NIAT ALUS NA?, SOK TARUHAN BONTENG SAKILO, ISUKAN GE MUN ELEH BISA NGANJUK KA MANG SOMAD
Kang Warsa
TONG BORO MANG KONI TANGKULAK TERONG. AKANG PERNAH CHATING JEUNG URANG AMRIK, WAKTU DINYA: TAHU EDGARD ALAN POE JEUNG HEMMINGWAY TEU???? ASLII TEU WAWUH CENAH!!!
Windu Mandela
gkgkgk ARI NU KITU PANTES DI SEBUT SASTRAWAN?
Jejen Jaelani Wargadipura
janten sajak bonteng, bonteng tea sesah dipercayana, pira mung dicocoo ku Bi Nursih, bet jadi orokan...hehehe....
Yadi Fathur
Paingan atuh abdi maca fiksimini hareupeun si aki dibere E'ntog.. Heuheuh... damang Kang ?
Kang Warsa
pangesto