Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Ngukur Batur Lali Ka Diri

Kénging Ahmad Fawzy Imron
Dipidangkeun dina lapak 26 Séptémber 2011 18:45:35

dina panggung pangajian, ustad jaya nerangkeun masalah gorengna ngomongkeun kakurangan batur, malahan ngawanti wanti "ngomongkeun kagorengan batur teh, sarua we jeung ngadahar bangke sasama.."

Dina mobil..mangsa balikkeun ka imahna, ustad jaya ngomong ka santri nu maturannana "lain nya jang..teu kira-kira panitia pangajian, nyuguhan dahar teh bet hararaseum..jaba ngamplopna saeutik deuih.."

Komentar (7)

Dadang Soekanda
Biasana jampena teh "Ieu mah lain nyaritakeun, heueuh kanyataan", kitu ustad ti nagari jiran mah, tara ... di urang mah.
Ahmad Fawzy Imron
Haha..leres pisan kang..
Ki Baba Gibson
laing ngomongkeun ta mah... ngiritik.... hahahaha
Ahmad Fawzy Imron
Mang socrates..sumuhun..eta pisan..kritik
Entjep Sunardhi
" tong ngaromongkeun gandeng,uing mah nyaho jampe tobat",aya nu ngaharewos,duka ti mang jaya meureun.
Wangsa Susena
eta mah manusiawi kang !...kalebetna kukulutus.. heu heu..
Ahmad Fawzy Imron
Pa entjep.. Rupina mah kitu Mang wangsa..manusiawi pisan mang.. Heu