Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Galunggung Ngiridit

Kénging Neni Geo Albanjari
Dipidangkeun dina lapak 26 Séptémber 2011 14:32:37

"Basa Gunung Galunggung bitu tahun 1982, teu sarua jeung gunung gunung api lainna, bituna kaitung kuat jeung ahengna meni mirihcil dicicil lila nepi ka 9 bulan, terus terusan bitu ngaluarkeun sagala eusina, dumasar panalungtikan kunaon beda jeung gunung nu sejen kulantaran gunung galunggung ayana diwewengkon Tasikmalaya...,"

nepi palebah dinya Mang Sar'an nu milu ngadengekeun ngagerendeng, "eumm abong abong urang tasik tukang ngiriditkeun, gaulunggung ge pipilueun...pdhlmah 10 bulankeun atuh meh sarua jeung nu sejen"

Komentar (7)

Satria Nihilsme
padahalmah di bedugankeun wae...meh teu karasa...wkkwkwkkwkw
Rochaeni Neni Albanjari
Realize Casper, pan meh manjang silaturahmi cenah Kang...ari ngiridit mah tepang tepang deui heheh...
Rochaeni Neni Albanjari
Ahmad Fawzy Imron, hatur nuhn tos maparina jempol...
Ahmad Fawzy Imron
Sami2
Yadi Fathur
Ilmiah lah.. heheh
Rochaeni Neni Albanjari
heheh fikmin ilmiah, Kang Yadi... hatur nuhun Cicara Cac sareng Lalat Socrates, hatur nuhun tos ngajempolan
Rochaeni Neni Albanjari
ka sadaya nu maparinan jempol pangrojongna hatur nuhun...