Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Gideug Nu Sarua

Kénging Lalat Socrates
Dipidangkeun dina lapak 26 Séptémber 2011 14:14:08

“Jang ari Ujang percaya ka Pangeran?” ceuk hiji Bapa ka anakna. Neuteup anteb kebek ku rasa cangcaya.
“Henteu..” walon anakna antara yakin jeung teu paduli kana omonganana sorangan.
“Naha jang?” Bapana nanya deui sanggeus ngahuleng sajongjongan.
“Margi Ujang teu ngartos kana patarosan Bapa” walon anakna, bari neuteup pameunteu bapana bari semu ngemu pananya.
“Ehh…. naha make teu ngarti? Pan sakitu jelasna” ceuk bapana bari malik neuteup..
“Pangeran, sarua sesebutan dina basa tapi beda rasa nu kaalaman jeung beda nu kagambar dina implengan Bapa jeung Ujang; Pangeran Bapa jeung Ujang teu sami”
“Naon buktina beda, Jang?” ceuk bapana panasaran.
“Naon buktina sami, Pa?” anakna malik nanya.

Duanana gideug meh bareng…

Komentar (17)

Dinda Mosa
jero...
Srikandaris Jampaséna
waduh, gaya filsufna kaluar... #kerung
Ahmad Fawzy Imron
Fa hadihi min falsafatiddaqiiqoh..laisa ala wujudi fahmihi, illa ba'da ta'ammuli
Nazarudin Azhar
Seksi pisan!
Satria Nihilsme
waduh...can nyampe elmuna eunk.......uheuheueheu
Yadi Fathur
"Kang ari akang percaya ka Jurig...?" "Ahh percayamah ka pangeran atuh.." *(Filosopis sekali lah... mantep)
Ki Baba Gibson
Dinda Mosa: muhun, tapi caina teu acan kaluarkeneh ceu.....
Ki Baba Gibson
Srikandaris Jampaséna: paingan aya anu cepel kang... hehe
Ki Baba Gibson
Ahmad Fawzy Imron: hehe kitu pisan Ang....
Ki Baba Gibson
Nazarudin Azhar: paingan aya anu nyusungkuy atuh ang ari seksi mah haha
Ki Baba Gibson
Realize Casper : make taraje atuh nis.....
Ki Baba Gibson
Yadi Fathur Berkata : ka jurig....?? pan di gedung DPR gé riab.... aya teu anu tiasa dipercaya?
Ki Baba Gibson
Cecep Burdansyah : wangkelang tanda tak dalam..... hahaha
Shohiba Nu'man
rupina si ujang tos ngaos manatiqoh.. hehe.. Sae Mang!
Godi Suwarna
:"Halah, jero yeuh ari fikmin wedalan sufi sajati mah..."
Ki Baba Gibson
Godi Suwarna: hehe sufi...... suka fingfing, Ang? (punten nuju barusuh, teu tiasa ngucapkeun "P")
Soni Farid Maulana
hahahahahahahaha