Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Lastri Jeung Pamuda

Kénging Nazarudin Azhar
Dipidangkeun dina lapak 26 Séptémber 2011 14:06:31

Sabot Lastri keur meuli buah di kios sisi jalan, ujug-ujug aya nu ngarampas tasna. Bret! Tali kantong teh pegat, bangsatna ngajleng ka lebah motor nu ditumpakan ku baturna, nu ngadagoan teu jauh ti dinya. Lastri nu keur kakandungan lima bulan teh sakedapan kasima. Tapi tukang buah rikat ngagorowok, "Bangsaat! Awas tah jambreet!" Duka ti mana datangna, ujug-ujug aya pamuda ngajejek si bangsat nu rek naek kana motor. Jengkang...blug! Bangsat ngajurahroh. Baturna nu dina motor, gancang ngagas motorna, tapi cangkengna ditajong ku eta pamuda tepi ka ngagubrag jeung motorna. Bangsat nu dua teh dicehcer ku eta pamuda tepi ka teu mangga pulia.

"Mangga, ieu tasna..." ceuk eta pamuda teh bari song ngasongkeun tas ka Lastri. Ku Lastri ditampanan, "Nuhun..." pokna. "Sami-sami," eta pamuda seuri, bari rengkuh, "Opat sasih deui, abdi tangtos nepangan Mamah..." ceuk eta pamuda, nu terus ilang dina riungan jalma nu keur nguruskeun bangsat nu teu walakaya.*

Komentar (27)

Nda Arinda
"Hampura akang nyi, akan can gaduh mercy, komo kudu meuli hirup nyai", harewos eta pamuda ka Lastri basa memeh leungit tina riungan.
Arom Hidayat
Panas upami dina kopi mah..teu bari.. Nikmat..
Nazarudin Azhar
Nda Arinda - halah teu nyambung, heuheu...
Nazarudin Azhar
Arom Hidayat - Nuhun Ang, mari bersulang kopi! hehe
Nda Arinda
Kang Nunu : ah, nyambung we kituh, ameh Lastri senang. Hihihi
Ahmad Fawzy Imron
Eta pamuda, pami wengi mah sok nganjrek di rorompok kang.. Ti abdi pan diajar jurusna oge.. :D
Yadi Fathur
Eta pemuda ngan bisa ngomong "Hade tah fiksimini teh" ..
Ki Baba Gibson
horng calon minantu anu nulungan teh....... heuheu
Hadi Aks
Rek ngaleos pisan, gep ceuli eta pamuda dicekel ku lalaki geus umuran, dijewer ka imah Lebe nu pangdeukeutna...
Shohiba Nu'man
nembe dina kandungan ta teh.. komo pami tos brolna nya.. haha.. sae ang!
Nazarudin Azhar
Datang dari masa depan téa ang, héhé
Soni Farid Maulana
ka ilhaman ku dragon ball-nya?
Nazarudin Azhar
Ah ieu mah ngalamun we, bari melong ibu muda nuju hamil heuheu
Soni Farid Maulana
halah kusaha dihamilanana?
Nazarudin Azhar
Masih dipaluruh ku suamina, haha
Yayan Bedog Supriatna
orokaya da caroge neng lastri panan soleh kabina-bina, hamo teu kitu putrana ge
Shohiba Nu'man
Mesin mangsa baring supagi Ang.. hehe
Nazarudin Azhar
muhun, bet janten kabita, hehe
Shohiba Nu'man
sami Ang, abdi ge bati kabita..
Godi Suwarna
:"Rameee, 'Jaaang...! Uing tea ka nu aya gelutan mah resep kacida...!"
Nazarudin Azhar
etang-etang lalajo film, aya eksyenan... ngarah teu nyegruk teuing Kang heuheu
Asep Ruhimat
moal kitu aya kompirasi antara pamuda jeung bangsat demi neng lastri?
Wangsa Susena
aya ku sholeh eta pamuda... asa nonton sinetron india .. rame. Boa eta pamuda teh nu ayeuna ngadamel Fiksimini di luhur... heu heu
Godi Suwarna
:"Dipikir-pikir, najan sakumaha disungkeretna oge, angger sok hayang nataran basa, hancengan imajinasi...! Fikmin. oh, Fikmin..."
Godi Suwarna
:"Ke, kela, lain hancengan imaji bae ketang, kalan-kalan keur nohonan padika miksi biasa, nu geus ngabaju..."
Nazarudin Azhar
Leres Kang. Duka memang rasa basa Sunda nu khas, pondok teuing teh sok asa aya nu leungit :D
Godi Suwarna
:"Eta sigana...!!! Galindengna nu matak waas..!"