Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Jep

Kénging Endah Dinda Jenura
Dipidangkeun dina lapak 26 Séptémber 2011 10:03:08

Gebrug sora panto dibanting. Goak budakna ceurik, sieun jeung soak. Lenyap. Les. Napsu jeung peureup peuray jadi rawu jeung rangkul deudeuh, budak dipangku dicareug-acreug, bulak-balik dijampe Jep Bageur Anaking Papah Teu Bendu Ka Eneng Atuh Mamah Ge --teu kebat, Mamah Ge Teu Bendu Ka Eneng Jep Sayang Jep Sayang Jep... Kakara sanggeus ceurik budak leyur jadi inghak, manehna nyarita tatag, "Engke. Mah. Ulah. Wawartos. Ka. Sasaha. Nya?"

Komentar (12)

Yadi Fathur
Ada apah dengan cinta *( Aya naon jeung sora panto dibanting... Sip..
Uzanx Boam
jempe sayang,,,jempe ke cuang meser balon
Ahmad Fawzy Imron
Hoyong aya judulan..teteh
Endah Dinda Jenura
Yadi Fathur Berkata: cinta kagencet panto nu dibanting, sigana mah...
Endah Dinda Jenura
Uzanx Boam Hardrocker: aim bayon. oyong iPhone...
Endah Dinda Jenura
kang Ahmad Fawzy Imron: taluk abi kana ngajudulan mah, hilap wae, raraosan nyetatus XD
Uzanx Boam
ke pangmeserkeun salosin,,tapi dami
Endah Dinda Jenura
"dummy dummy dumb dumb! dummy dummy dumb!" haleuang budak nu salah denge lagu Dubidubidam-na Eno Lerian.
Uzanx Boam
whaHAHAHAH,,,kalah joged
Ahmad Fawzy Imron
Judulna..gebrug gabrug.. (ˆ⌣ˆ)
Endah Dinda Jenura
catchy dan provokatif, ngiringan....
Uzanx Boam
pami saur kami mah judulna teh,,sieun dicarekan papah