Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Péso

Kénging Nyai Endit
Dipidangkeun dina lapak 26 Séptémber 2011 08:54:39

Péso 'nu ngagurilap nancleb kénéh dina beuheungna waktu tokoh carita nu sok ditulis ku manéhna sarurak. "Bongan siah, ari aing haben wéh jadi jalma sangsara, abong aing teu boga ijasah sakola." "Heueuh, kami gé hayoh wéh merankeun téh jadi budak napsu lalaki, abong aing awéwé taya pangabisa." "Héhéhé ..., ari uing, kunaon atuh, nya? Pan uing mah ku manéhna téh dicaturkeun jadi pajabat nu hirupna senang, duit jeung sagalarupana kacumponan. Heueuh, naha uing bet daék ngamodalan maranéh meuli péso, nya? Asa ku rugi duit ladang korupsi kudu dibagi-bagi. Mun adeuk gé méré téh ka manéhna nu geus nyieun kuring jiga ayeuna," Juragan pajabat teu euleum-euleum cacaarita. Rét kabéh panon ka manéhna. Cleb, péso pindah ka beuheung manéhna.

Komentar (7)

Kang Insan
hahahaha mantabs, Teh..
Nyai Endit
Kang Nazarudin Azhar : tah, pami kieu mah tegep nya? dibanding sareng kintunan nu nuju itu? nu itu mah "ragu-ragu" panan. ngangge heheheh malih mah .. ah, hanjakal.
Nyai Endit
Kang Dadan Sutisna : Hatur nuhun parantos nyayogikeun tempat nu "amat sangat" merenah di http://fikmin.daluang.com. Janten abdi tiasa ngoreksi catetan. (amat sangat .. hihihi.. buang buang tenaga pisan kalimat tidak efektif tah nyi!)
Yadi Fathur
Peso (Kopi Paste) _ Gidig ka kantor redaksi nu kamari nolak tulisan manehna. Gebrag kana meja. Peso nu ngagurilap nyangsang dina beuheung hiji-hijina jalma nu aya didinya. "Naha fiksimini aing euwuh nu ngacungan jempol..?"
Uzanx Boam
pesona tos diasah can etteh
Uzanx Boam
kang yadi,,mana kang geuning ngalelep
Nyai Endit
Kang Yadi Fathur Berkata : hahahhahah .. ih ,, naha ath nya???