Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

RATIH

Kénging Nazarudin Azhar
Dipidangkeun dina lapak 25 Séptémber 2011 22:43:15

Réngsé diajar téh Ratih mah tara mulang jiga murid nu séjén di éta SMA. Manéhna mah sok kalah ngalangeu na jandéla kelas. Mun geus reup peuting sok leuleumpangan na balkon tingkat tilu. Terus nangtung melong ka rohang guru di handap. Nginghak sapeupeuting bari nyekelan beuteungna.
Geus aya kana tujuh taunna kituna téh.

Komentar (26)

Wawan Irawan
deudeuh teuing....
Shohiba Nu'man
muhun ari waas-na mah, mung ieu teh rada muringkak...janten wé teu cios ngaleob kopi.. halah.. (borangan) hehe
Hadi Aks
Wah! Rada ngalenggak yeuh! Tiasa dua ieu mah, adi! Dina kump Fikmin srg Dunia Lain! haha...
Mang Jamal
Tragis
Endah Dinda Jenura
seyeeemmm...
Nazarudin Azhar
Hatur nuhun apresiasina ka sadayana. Kang Nu'man, Kang Hadi, bilih palay kenal mah ké ku abdi Ratihna dipiwarang nepangan akang duaan :D
Nyai Endit
Kedah aya nu tanggel waler yeuh kana eusi patuanganana.
Tatang Pahat
ari ratih teh anu ngagantung maneh di wc tea nya kang?
Apila Haspita
sakapeung sok cicirihilan......(hihihihihiiiii).....sakapeung sok nyebat nyebat nami salira pokna teh "Kaaang.....kaaanggg.......kadieu.........."
Shohiba Nu'man
Kang Nazarudin Azhar.. saena mah ka nu ngarangna heula.. hehe
Yadi Fathur
Waktu reunian ratih hadir mawakeun lagu dangdut dina judul "Kucing Garong" . Tapi...ngan kuring hungkul nu bisa ninggali sabab kuring nyetelna dina hape".
Nazarudin Azhar
Nyai Endit - muhun, dugi ka ayeuna teu kaungkab saha nu gaduh hadasna.
Nazarudin Azhar
Tatang Pahat - eta mah Nengsih, ieu mah beda deui kasusna, heuheu
Nazarudin Azhar
Apila Haspita - eta mah salira upami nuju gundam.. :DD
Nazarudin Azhar
Muhammad Shohiba Nu'man - Parantos nepangan ka sim kuring mah, sateuacan ieu carita dikarang.. :D
Nazarudin Azhar
Yadi Fathur Berkata - boa-boa..heuheu
Dinda Mosa
ih eta mah zu....righ!!!!!
Ki Baba Gibson
jadi culang-cileung..... bisi aya anu ngabaturan......
Dinda Mosa
xixixiixixix
Nazarudin Azhar
Nu masih keneh aya di lingkungan sakola, kade bilih aya siswi nu teu ngiring mulang, paur bilih Ratih hehe
Dinda Mosa
duh, mangkaning abdi nuju di sakola. wios we janten aya nu ngarencangan...:)
Shohiba Nu'man
Heu heu.. Aeh, muhun nya..
Srikandaris Jampaséna
keueung...
Najwa Makaila
Eta leres...? Kantos di tepangan ..?
Kangeri Kustiaman
Deudeuh teuing Ratih ... "Mugia ulah kabaca ku Orock Kapas",
Srikandaris Jampaséna
saurna mah sonten kamari nembongan nganggo raksukan umyang...