Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

KACIPTA

Kénging Entjep Sunardhi
Dipidangkeun dina lapak 25 Séptémber 2011 07:08:50

Ngariung bari siduru isuk hareupeun hawu, lalawuhna kulub suuk jeung seupan sampeu. Lagu-lagu Ebiet G Ade anu kawentar pinuh ku rasa nalangsa kadenge tina sora radio tatangga. Taya nu nyora ....
Sebreng teh di gigireun aya nu nyingsring, teu wudu sarerea kagareuwahkeun, "... cing atuh nya nyingsring teh jeung perasaan ... ", Adun kukulutus bari tuluy ngaleos.

Komentar (6)

Entjep Sunardhi
Nuhun jempola ti pun dulur Cicara Cak. Aya nu kaliwat judulna "KACIPTA".
Yadi Fathur
Waktu kuring keur dahar bari muka fb aya tulisan " Entjep Sunardhi mengirimkan sesuatu di fiksimini" ari breh dibuka, dilenyepan diteulumn... ngadak2 wareg daharteh.. najan karek sahuap... "KACIPTA"
Entjep Sunardhi
Ingkang rai Yadi teu pisan-pisan ngaganggu nu nuju nimat, mangga teraskeun deui...maca nu sanesna dijamin matak wareg...hehe.
Yadi Fathur
Sami eta oge fiksimini abdi... Mung nyeratna we dina komentar Pangersa.... heheh..
Shohiba Nu'man
nu ngalenyepan lagu ebit janten ebat.. guyih.. heuheu
Entjep Sunardhi
... nuhun ki dulur M S Nu'man urang sasarengan bernostalgia sareng hariringna Ebiet.