Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Potret Sakola

Kénging Yadi Fathur Berkata
Dipidangkeun dina lapak 24 Séptémber 2011 19:55:37

Kulantara euweuh anggaran pikeun ngomean sakola nu rék runtuh, kapaksa Bah Suhri ngajual embé hiji-hijina.

"Hal ieu ngabuktikeun yen pendidikan téh tanggung jawab urang balaréa, kaasup embé".., ceuk Bah Suhri salaku Ketua Yayasan, nalika méré pidato sambutan dina acara samen di SD Inpres Kampung Bantarcaringin

Komentar (3)

Cicara Cac
" abdi gaduh Entog sajodo yeuh lumayan, malaur teu baranahan..!
Mang Jamal
Hahaha. Jurig di wangunan sakola eta tanggung jawab :)
Yadi Fathur
Ang Cicara Cac "Tah eta tiasa kanggo mayar SPP" Mang Jamal : Jurig oge kudunamah ngilu tanggung jawab pikeun ngawangun sakola