Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

AMPROK

Kénging Entjep Sunardhi
Dipidangkeun dina lapak 21 Séptémber 2011 19:08:02

Nu saurang leumpang ngetan saurang deui leumpang ngulon. Laun-laun paamprok lain di tungtung.

Komentar (4)

Shohiba Nu'man
bongan dunya teh buled Ang..
Yadi Fathur
Paamprok dina angkot..?. heuheuh
Rina Adiana
kaimplengna ku sim kuring mah, sok sanaos urg masing2 benten profesi bahkan benten generasi, kulantaran sami2 micinta tur hoyong ngamumule sastra sunda akhrna paamprok d fiksimini basa sunda...hehe *pnten nyuhunkeun dkoreksi pa haji bilih basa sundana kirang merenah, mklum sok sanaos pituin sunda namung prkwis undak-usuk basa nu leresna mah bleng
Entjep Sunardhi
Neng Rina teu kedah sungkan nyarita ku basa Sunda.Eta geuning sakitu beresna.Soal naon nu dimaksud,... ngahaja susudeun sarerea make imajinasina sewang-sewangan.Siga Yi Nu'man oge Yadi ... bebas moal diwatesanan. Hidup fiksimini....! he..he... siga demo bae ieu teh.