Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Can Dijudulan

Kénging Jejen Jaelani W
Dipidangkeun dina lapak 16 Séptémber 2011 19:51:59

Fikmin#Reueus#
Reueus bari agul mun nu jadi indung kacida geulisna. Lain, lain pedah kuring anakna, tapi da jeung enyana kitu nyatana, malah tatangga ge ngaku kana kageulisan nu jadi indung, cenah geulis lahir geulis batin, geulis sagala rupana. Najan enya urang desa arang saba kota, tapi ari lebah rumawat salirana, teu eleh ku urang kota.
Teu, teu singna diulas-ales ku ku kosmetik, komo make metode tradisonal atawa terapi nu mutahir mah, najan enya ngarawat awak pikeun nembongkeun kageulisan jasamani teu dilarang ku agama, malahan kasebutna fitrah nu manusiawi, tapi dina rumawat salirana, nu jadi indung estuning basajan.
Moal, moal aya nu percaya mun nu jadi indung yuswana ampir ngadeukeutan satengah abad, boa nyangkana umur opat puluhan, malahan aya nu nyangka kurang ti opat puluh. Jigana wae kageulisannana teh perbawa tina kasolehannana. Paingan ceuk Ustad Mamin, cenah kageulisan teh moal sirna mun bisa ngahirupkeun kageulisan rohani nu sumberna tina kasolehan hate. Malah ceuk Ustad Mamin keneh, kageulisan rohani bakal sumirat mun bisa ngajaga bersihna hate bari nyieuhkeun sagala rupa panyakit-panyakitna..

Komentar (2)

Nyai Endit
geulis teu luntur ku umur .. kitu tea sanes nu dipikahoyong ku unggal istri?
Jejen Jaelani Wargadipura
leres kitu pisan, mung nya kitu, sesah ngaropea manahna...