Update: 21 Januari 2013 09:10:23

DEWI

Ku Godi Suwarna

Luak-lieuk. Culang-cileung. Di mana? Pan geus jangji rek tepung di dieu. Kota geus robah. Wangunan pajangkung-jangkung. Patalimarga. Jalma pasedek-sedek. Ret, Breh. Dewi keur meuntas. Seseleket. "Wiii...!" cek manehna bari nyerengeh. "Elo siapa...?" cek Nyi Mojang bari kerung. "Dewi, Aa tos lami ngantosan..!" manehna ranggah rek ngarangkul. Nyi Mojang ngajerewet. "Hey, hey, kurang ajar..!" sora mojang mani raeng tukangeun. Manehna ngagentak malik. Gebeg. Mojang-mojang bet sarimbag pisan jeung Dewi. Ret ka kenca, Dewi. katuhu, Dewi. Tukang Dewi. Hareup Dewi. Manehna dikepung Dewi.

Koméntar kana ieu Fikmin:
  1. Nazarudin Azhar: Nohniit! hehe
  2. Godi Suwarna: :"Diajar, uy..! Panjang keneh, nya...? Kumaha atuh pakemna..?"
  3. Nyai Endit: yes!!! patarosan nyai diwakilan ku Kanda Prabu Godi Suwarna.
  4. Nazarudin Azhar: tiasa pondok pisan, sapertos nu kenging abdi di handap, tapi rupina kenging kang prabu ge tiasa lebet fiksi mini.
  5. Nyai Endit: kengeng atuh ah ..
Ngeunaan Ieu Naskah:
Naskah lianna karya Godi Suwarna
  1. Tukang Parahu Xxi
  2. Si Éyank & Si Ayank
  3. Tukang Parahu Xx
  4. Serat Kasmaran
  5. “tom & Jerry”
  6. Tukang Parahu Xix
  7. Ucing Garong
  8. Eureup-eureup
  9. Kalangkang Peuting
  10. The Battle For Freedom
  11. Adam & BÉker
  12. DongÉng Rayagung
  13. Luwang-liwung
  14. Malem Minggu
  15. Tukang Parahu Xviii
  16. “tokééé..! Tokééé..! Tokééé..!”
  17. DÉsa Wisata
  18. Ringkang Sang Dangiang 2
  19. Tukang Parahu Xvii
  20. Tukang Parahu Xvi
  21. Halo-halo Bandung
  22. “open House”
  23. Tukang Parahu Xv
  24. Sanghiang Bedug
  25. Kembang Buruan
  26. Nu Tajil PoÉ Katujuh
  27. Kembang Api
  28. Tukang Parahu Xii
  29. Malem Minggu
  30. Tukang Parahu Xi
  31. Tukang Parahu X
  32. Tukang Parahu Ix
  33. Tukang Parahu Viii
  34. Tukang Parahu Vii
  35. Tukang Parahu Vi
  36. Tukang Parahu V
  37. Tukang Parahu Iv
  38. Tukang Parahu Iii
  39. Tukang Parahu Ii
  40. Tukang Parahu I
  41. Urang Sunda Nu Pamungkas
  42. “fatal Attraction”
  43. Lain Lalakon Petingan
  44. Nu Barusuh Manah
  45. Shohiba AnÉmer Fikmin
  46. Rampak Lodong
  47. Tembang Pamungkas
  48. Ringkang Sang Dangiang
  49. “The Skeletons Bar”
  50. Durma Mahayuda
  51. Lutung Gandrung
  52. Lalakon Awon
  53. Ashabul Kahfi
  54. I Miss You..!
  55. Jang AsÉp & Gatotkaca
  56. Gunjang-ganjing
  57. Parahu Nabi Enuh
  58. Pandawa Dadu
  59. Rotasi Sakeclak Cai
  60. Gambar Parahu Dina Kikisik
  61. Sabda Sang Utusan
  62. Ronggéng Gunung
  63. Dongéng Ti Nagri Kedok
  64. Lalakon Kadalon-dalon
  65. Murang-maring
  66. Jalan-jalan
  67. Kunyuk Gandrung
  68. Monalisa
  69. Rajah Pangemat
  70. Révolusi
  71. Berlin, Dina Hiji Peuting
  72. Serat Kasmaran
  73. Nagri Balai
  74. Die Berlinerin
  75. Sabot Ngalenyap
  76. Fikmin, Oh, Fikmin
  77. Kurusétra
  78. Pangarang
  79. Rajapati
  80. Ringkang
  81. Kamar Pangantén
  82. Roméo, Oh, Roméo…!
  83. Kembang Buruan
  84. Déwi
  85. Hulu Peda
  86. Jihad
  87. Titistulis
  88. DÉWI
  89. DI STASION
  90. PIWURUK
  91. TENGAH PEUTING
  92. PRESIDEN
  93. KABOGOH
  94. DAYEUH
  95. DEWI