Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Wantun, Galeuh. Teu Wantun, Ulah Geuleuh

Kénging
Dipidangkeun dina lapak 20 Januari 2016 21:31:26

Euweuh nu ramé. Koran ditilepan."Ké-ké, sugan nu ieu yeuh!" Koran nguliat. Ngagul-ngagul warta nu diperkosa, diémbohan renghik jeung hégakna."Maksiat!" Cekéng téh ngabalieur."Nu ieu atuh yeuh!" Koran nyurung-nyurung warta nu karék pecenghul.Aya ku maksa."Pulitik? Rahul hungkul!" Babatek.Karék gé rék cengkat. Pating-kurunyung; Sawartana-sawartana. Ngepung. Nyedek-nyedek."Kélaanan, sabarrr, Broer!" Kawalahan sorangan."Aos abdi ih," kelét majalah gosip."Aing, baca!" Porongos warta téroris tipopolotot."Déwék heula!""Kula!""Uing!""Kami!"Jebrod! Dibabuk iklan. Bangkieung. Panon ranyay. Aksara-aksara pabeulit. Ranyong kana ceuli. Huang-hieng. "Ampuuun!" Ngarumpuyuk, acong-acongan. Sumerah. Saban warta dipapay, diilo dina gurilapna seuseukeut surem péso kecap.Warta pagegelek dina uteuk. Mulek. Beledug! Sirah bitu. Warta-warta pating-kalayang jadi sora langit. Ngaweuhan.Awak ngabebengkang euweuh sirahan. Kari panon gular-giler. Ngalalajoan jelema-jelema nu barirat dibeberik warta jeung jaradi warta pibahaneun warta.***