Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Tirta Prawitasari

Kénging
Dipidangkeun dina lapak 11 Januari 2016 00:10:01

Dina beungeut cikopi manéhna ngeunteungan peteng. Cikopi nu poék jeung pait. Regot. Gejebur. Laju teuleum. Ngadampal leutak gegedohna nu meredong. Jol. Aya waruga séjén, sarimbag. Ngan leutik pisan. Persis bonéka cocooan budakna."Saha? Salira Déwa Ruci téa manawi?" Pokna asa-asa. Bet kaingetan kana Babad Bimaséna."Bisa jadi," nu ditanya bet tatarucingan."Janten pun kula kedah lebet kana pangrungu salira?" Hemar-hemir."Hish, kélaanan. Geus asup leuweung Réksamuka acan?""Teuacan.""Can ngéléhkeun raksasa Rukmuka jeung Rukmakala atuh nya?"Unggeuk."Geus gelut jeung naga acan?""Teuacan.""Beu! Naha atuh bet panggih jeung kami?""Duka!" Gideug."Resep maca?""Kantenan.""Maca naon?""Harry Potter sareng Lucky Luke.""Ihyaa 'Ulumuddin?""Novel atanapi komik?" Malik nanya."Emh! Beurat..., beuraaat, kaya kieu mah!" Rumahuh.Regot; "Phuahhh!" Gegedoh nyebrot. Sawaréh lamédong dina huntuna."Kopi deui," ngagero. Sor kopi. Regot. Gejebur. Kelebek."Jack Sparrow?" Ceuk nu panonna pécak, ngabagéakeun.***