Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Monolog : Nu Kirang Ébog

Kénging
Dipidangkeun dina lapak 03 Januari 2016 11:46:36

Kang, uing teu bisa saré. Sarua nyah? Hish, lain, lain nyindiran. Apanandipapatahan Akang, uing mimitian teu bisa saré téh. Nyaanan, Kang! Timimiti dipapatahan maén kartu cékih ku récéh harita téh. Antukna uing jadi teu bisa héés. Asa ku babari ngarawuan duit tah. Enya, kitu pisan matak panasaran. Tina récéh mundak kana réwuan, puluhan, ratusan. Kakara wéh katétér. Untung aya Akang nulungan nginjeumkeun duit. Nuhun, Kang ah. Sanggeus dipapatahan teknikna, uing beuki ngarti. Ngan éléhan waé. Puluhan peuting ukur ditulungan ku duit Akang nu teu érép-érép. Hébat. Matak uing léah, ngaborahkeun imah katut pamajikan ka Akang. Da Akang gé réa kahadéan ka uing. Karunya deuih pamajikan réa kaleungitan peuting... Sarua jeung euceu-na. Enya, pamajikan Akang. hé-héh. Euceuna téh kanyenyerian, Akang loba meuting jeung pamajikan uing. Nya diupahan, da sarua insomnia. Aéh, asa kaingetan. Ayeuna uing rék ménta papatah nu panungtung ka Akang yeuh. Uing baluweng, di mana nya uing ngaruang bangké Akang?***