Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Kolek Cau

Kénging
Dipidangkeun dina lapak 05 Maret 2016 06:01:02

Tahun 2005, enya tahun 2005 inget kënéh bulan puasa harita téh, diajak buka bersama ku ménéjer hotel di Bali. Hotel mewah nan éndah.Song pelayan restoran hotel méré menu. Teu dibaca da teu ngarti. "Ada kolek cau?" Cekeng téh, puguh geus sono hayang kolek cau. Pelayan nerangkeun yén kolek cau mah euweuh aya gé Banana Split Sugar.Ngahuleng, wah jigana ngeunah Banana Split Sugar tibatan kolek cau mah. Pesen saporsi, geus kabayang nikmatna.Jol pesenan datang, kolek cau diwadahan ku gelas leutik, eusina 3 keureut cau sagedë jempol leungeun budak leutik.Jadol téh naaaa nya make nyebut euweuh kolek sagala, geuning eta Banana Split téh kolek kolek kénéh; kolek cau. Mun nyaho kitu rek pesen 10 porsi.Rét kana daftar ménu, enya aya Banana split hargana 43 rébu saporsi. Beu, nyaan dahareun geus make bahasa inggris mah marahal, és téh anu ukur 300 pérak geus jadi "ice tea" mah jadi 13 rébu.