Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Kopi

Kénging
Dipidangkeun dina lapak 04 Maret 2016 06:22:43

Karek sataun wawuh jeung Kopi téh. Saméméh na mah kitu wéh nginum Kopi sachet atawa Kopi nu sok campur jagong. Ayeuna mah apal ti mimiti Chery, siki,nyangray nepi ka ninyuh. Alhamdulillah beuteung Tara peurih deui.Teu opénan kanu masih ngopi sachetan,da eta mah karesep sewang-sewangan. Ampir kaasaan kabeh kopi saénonesia khususon arabika, boh arabika mandailing, toraja,Lembang,taraju, palintang, malabar jrrte. Tetep nu ngeunah mah kopi ti tanah priangan.Tara digulaan ieuh, geus biasa, tapi sakapeung mah sok ditambahan susu.Trisno, babaturan uing nu sok make gula mah, alesanna mah basajan. "Ameh bisa ngabedakeun, Naha nu pait teh Kopi atawa hirup urang" cenah.