Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Umur

Kénging
Dipidangkeun dina lapak 12 Fébruari 2016 13:54:05

"Umur téh Immarotul Jasad Birruhi, ngamakmurkeun jasad ku ruh,ruh eta bisa ibadah, bisa naon waé anu matak ngajadikeun nilai ibadah, nu penting mah dieusian ku mangpirang pirang amal", Ceuk Bapa uing dina hiji poe, sateu acan anjeunna tilar dunya.Yuswana 69 tahun harita teh, Pebruari 1990. "Bapa mah karék umur 9 tahun atawa jigana karék 2 tahun" Cenah. Palebah dinya kuring ngahuleng, sanggeus diterangkeun yen yuswa 69 tahun téh itungan jumlah, da umur nu dipake ibadah mah ukur itungan jari. Karék kuring unggeuk.Bieu,salat jum'at di hiji masjid leutik di daerah Ujungberung. Khotib nyaritakeun "Umur téh Immarotul Jasad Birruhi". Ngahuleng. alam pikiran kumalayang nyaba ka tukang, 26 taun geus liwat. Bréh pameunteu Pun Bapa, imut ngagelenyu.Beu, Kuring dikepung waktu. Alfatihah Pa, Ma..