Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Physikusing Changredaé

Kénging Dadan Sutisna
Dipidangkeun dina lapak 12 Fébruari 2016 10:53:00

Piisukaneun panganténan, manéhna rerencepan nepungan ka kantor. Sumegruk semu midangdam, ménta hampura, ngéntép sakompét alesan ku naon luas ninggalkeun. Teu papanjangan, buru-buru dianteurkeun ka tempat parkir. Dina lift silih cekelan, pacorok ramo. Barang rék diudar lebah bésmén, ngadadak pageuh hésé lésot. Mimitina papada nyangka keur heureuy, ngan sanggeus satengah jam, karék engeuh ramo-ramo téh geuning ngonci kawas tulang nu ngahiji."Tuh pan, cék abdi gé ulah nyekelan!" manéhna lewa-lewé. Geumpeur liwat saking. Satpam teu bisa ngakalan. Biur ka rumah sakit. Physikusing changredaé, kitu cék dokter. Taya cara misahkeunana, lian ti diamputasi. Singsarwa nyaah ka leungeun, antukna dalah kumaha.Kolotna ngamuk. Hajat téh bolay, bapana nalapung panggung. Brul nu lalajo dibarung ku alah-euleuh. Tibang ngélémés wirang. Bati hémeng naha ieu ramo hésé pukahna. Burudul rombongan pihak lalaki mawa paroman hookeun. Ukur pisalakieunana nu kaciri nyalsé. "Teu kedah dibedokeun. Abdi nampi tuang putra, kumaha waé kaayanana," pokna, ngajak sasalaman ka kulawarga awéwé.