Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Lulurung Suwung

Kénging Dadan Sutisna
Dipidangkeun dina lapak 10 Fébruari 2016 23:22:59

Tilu minggu buntu laku. Ukur nyérangkeun imah sorangan ti kaanggangan. Mun reup peuting, kakara rerencepan noong tina kaca. Kitu kénéh. Mojang lampanyat ditiung kayas, layeut geugeut jeung pamajikan—kawas nu geus wawuh ti jauhna. Suka-seuri jeung barudak di patengahan. Rék nyampeurkeun bati rumegog, asa teu werat misah nu maranggih kabungah, pangpangna mah inggis manéhna nyarita satarabasna.Peuting kasalikur, éta mojang kaluar. Ngajanteng di buruan, bangun hayang nyeuseup sinangling bulan. Lakadalah, dicerek siah ayeuna mah. Sajorélat dideukeutan, ngan manéhna tangginas naker, mundur bari tutunjuk. "Kuring teu suka dimurah-maréh. Hampura, moal bisa marengan deui," bari lumpat kawas nu mubus ka jero panto.Boa manéhna hamo katéwak deui. Lingas alah batan kalangkang. Ukur ngarahuh ngararasakeun haté nu beuki semplék. Tangtu, di jerona aya lulurung nu suwung. Manéhna kuduna cicing di dinya. Da apan éta mojang téh lain sasaha, tapi cinta nu baruntak tuluy ngencar tina haté, ngajanggélék jadi awéwé ditiung kayas.