Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Koméntar Kanca • Ki Hasan


Nu kasair ku FBS, Ki Hasan geus nyerat 3.948 koméntar. Runtuyanana aya di handap, dumasar kana waktu panganyarna. Dipidangkeun per kaca 50 koméntar.
03 Désémber 2011 04:18:55
Ki Hasan ngoméntaran Fikmin "Anak Tere" kénging Teti Taryani

Nyaeta Teh Teti Taryani, mireng ieu topik, kaemutan ku tatanggi. Pikeun ngayakinkeun pihak kulawarga carogena perlu waktos nu lumayan. Da eta kapan, ngung ngeng cariosan tatanggi, kakomporan ku carita film sareng fikmin, hehehe, dina lalakon indung tere teh, milu mangaruhan opini bahaya 'laten' indung tere.

03 Désémber 2011 02:44:00
Ki Hasan ngoméntaran Fikmin "Anak Tere" kénging Teti Taryani

Dina alam pikiran pangarang oge masyarakat umumna di urang, jigana wae indung tere teh sok mindeng diasosiasikeun sareng 'ucing garong'. Hehehe. Pikeun nu kapaksa jadi indung tere, najan boga niat hade, moal ngabeda-beda kanyaah ka anak pituin oge anak sampeuran, perlu waktu nu kawilang lila. Teu pati beda nasibna jigana sareng preman nu boga niat nyantri.

29 Novémber 2011 05:49:07
Ki Hasan ngoméntaran Fikmin "Aqua" kénging Ganjar Kurnia

Panasaran ku 'aqua'. Lar aya Malayu ngaliwat. Lar deui aya Cina. Duanana ceg ku uing ditewak. Geuning cenah, 'aqua' teh basa slang cina keur lalaki nu gumeulis. Ari basa slang malayuna mah, 'sotong', 'mak nyah' atawa 'pondan'. Ngan hanjakal, taya India nu ngaliwat.

29 Novémber 2011 00:54:09
Ki Hasan ngoméntaran Fikmin "Aqua" kénging Ganjar Kurnia

Asa karek manggih, 'aqua' istilah keur 'banci'. Ari nu kungsi katimu ku uing mah, 'banci' teh katelahna 'sotong'. Sedengkeun istilah 'banci' sacara formal mun di urang maksudna 'sensus'. "bancian penduduk' maksudna 'sensus penduduk'. Atawa uing kurang kukulunuan kitu. Hehehe.
Wilujeng tepang ka sadayana. Ti sim uing ti pasisian Garut kaler.