Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Koméntar Kanca • Iwan Ruspéndi Sr.


Nu kasair ku FBS, Iwan Ruspéndi Sr. geus nyerat 85 koméntar. Runtuyanana aya di handap, dumasar kana waktu panganyarna. Dipidangkeun per kaca 50 koméntar.
04 Fébruari 2013 11:34:09
Iwan Ruspéndi Sr. ngoméntaran Fikmin "Super Sonik" kénging Nasrul Jatnika

kang Nasrul Jatnika : numawi unggal Agustusan ditanggap oge nyeta aheng tea.Aya deui, teu nambut ceuli sareng panon, pun aki (sipat aki) nuju bade ngantunkeun, eta mah da sakitu nuju sakaratul maut, kuat uclang acleng gugurinjalan bari heherengan, ngagerem. Anu terang riwayatna mah maphum, pun aki gaduh ageman, heg teu acan dileupaskeun. Saur ajengan harita, keun we antepkeun heula, urang tingal pasaratanana.

04 Fébruari 2013 02:02:05
Iwan Ruspéndi Sr. ngoméntaran Fikmin "Nyelengit Dalapan Éngang…" kénging Apoedy Sarah Ihsan

kedah rikip ieu mah mendetanana :)

04 Fébruari 2013 01:31:20
Iwan Ruspéndi Sr. ngoméntaran Fikmin "Super Sonik" kénging Nasrul Jatnika

mut ari Agustusan, pun Ua sok mintonkeun aji pamacan, panonna gular-giler. Mesek kalapa kajeun ku waos. Kalapa lening kari babatokna. Ahng.

31 Januari 2013 09:43:36
Iwan Ruspéndi Sr. ngoméntaran postingan kénging Kuncen Fbs

wilujeng Kang Ganjar Kurnia.. ngiring reueus.

29 Januari 2013 08:30:58
Iwan Ruspéndi Sr. ngoméntaran Fikmin "Modus Kuno" kénging Rudi Riadi

ih, nu komen teh seuseueurna nu nelepon tadi (para tth). Abi mah teu rumaos nlp Kang hehe..

29 Januari 2013 08:24:29
Iwan Ruspéndi Sr. ngoméntaran Fikmin "Modus Kuno" kénging Rudi Riadi

gkgkgkgkgk...jikan dilawan..

29 Januari 2013 07:49:41
Iwan Ruspéndi Sr. ngoméntaran Fikmin "Mang Japra" kénging Maya Pancanaka

manawi th jger tara lwh, hh..

28 Januari 2013 05:12:31
Iwan Ruspéndi Sr. ngoméntaran Fikmin "Jujur Jaya" kénging Gaus Firdaus

Pasualanana sanes sapira tapi 4 pira hehe... Heded pisan. Tapi pami pamundutna Nyi! Akang, hayang ganti
Innova, ku nu anyar! kumaha tah hehe..

28 Januari 2013 02:30:29
Iwan Ruspéndi Sr. ngoméntaran postingan kénging Iwan Hanjuang

Beu. Mana nu leres. Punten kuring mostingkeun status Kang Mancerod nu kamari: Mancerod Tanpoaran
Assalamuallaikum.
Wr. Wb.
Inalillahi waina ilahi rojiun.
" illahaillah "
Telah pulang kerahmat Allah Tigor
Siregar.
Minggu, 27-11-13
08.10.
Saya selaku anak Rubby Colby Kandayas &
keluarga.
Wassalamualaikum.
Wr. Wb.
Kemarin pukul 10:25 .
(Saha atuh nu pupus?)

28 Januari 2013 01:03:20
Iwan Ruspéndi Sr. ngoméntaran postingan kénging Iwan Hanjuang

Kuring nembean pisan siilh kontak via fb: Mancerod Tanpoaran > Iwan Ruspendi Sr.
Ngahaturkeun unjuk rwu nuhun ,laksa
keti kabingahan, wirehna pangersa
parantos keresa ngawidian confirm ka fb
pribados.
Salam baktos kasadaya kadang wargi
linggihing bumi.
Wilujeng wanoh.
Sabtu pukul 19:20 ku teu nyangki ari papasten...

28 Januari 2013 00:59:59
Iwan Ruspéndi Sr. ngoméntaran postingan kénging Iwan Hanjuang

Innalullahi wainna Ilaiihi Roojiiun. Wilujeng angkat Kang. Mugia amal ibadahna ditampi ku Alloh SWT. Amiin.

28 Januari 2013 00:50:41
Iwan Ruspéndi Sr. ngoméntaran Fikmin "Teu Ngaku" kénging anjeunna.

potona parantos disuhunkeun Wanda Hamidah, Teh Imas. Heuheu..

27 Januari 2013 14:03:05
Iwan Ruspéndi Sr. ngoméntaran Fikmin "Teu Ngaku" kénging anjeunna.

euleuh-euleuh..

27 Januari 2013 13:07:09
Iwan Ruspéndi Sr. ngoméntaran Fikmin "Teu Ngaku" kénging anjeunna.

kutan? Kunaon Ki? :)

27 Januari 2013 13:04:01
Iwan Ruspéndi Sr. ngoméntaran Fikmin "Carita Janari" kénging Rudi Riadi

pungkasanana meupeuh pisan..

27 Januari 2013 12:18:08
Iwan Ruspéndi Sr. ngoméntaran Fikmin "Teu Ngaku" kénging anjeunna.

hapunten sanes maksad nipeng Kang Soendara, Kang Naryudin hehehe...

27 Januari 2013 08:42:42
Iwan Ruspéndi Sr. ngoméntaran Fikmin "Saukur Ngimpi" kénging Hadian M Sulaeman

muni asyik ngimpen teh Kang..

25 Januari 2013 22:24:30
Iwan Ruspéndi Sr. ngoméntaran postingan kénging Nana Sukmana

Wilujeng ka sadaya nu maridang. Hatur nuhun ka sadaya mitra FBS, oge ka sadaya mitra Galamedia. Hatur nuhun ka Kang Nana Sukmana kana pangapingna. Mugia grup FBS sareng Galamedia tetep jaya. Amin YRA.

25 Januari 2013 07:32:34
Iwan Ruspéndi Sr. ngoméntaran Fikmin "Batur Sakantor" kénging Gaus Firdaus

manawi sedep kana bontng..

17 Januari 2013 12:48:17
Iwan Ruspéndi Sr. ngoméntaran Fikmin "Caah Lémbang" kénging Rudi Riadi

gaya batu.. heuheu..

14 Januari 2013 08:01:27
Iwan Ruspéndi Sr. ngoméntaran Fikmin "Di Bank" kénging Inda Nugraha Hidayat

abdi mah positip w, rupina nu masihan kertas th tatanggina nu ntlakeun yn kulawargina aya nu kapapatnan. Hh..

14 Januari 2013 07:34:52
Iwan Ruspéndi Sr. ngoméntaran Fikmin "Tarik Ngalamun" kénging Mbi Chymepm

ih manawi th nuju nyarioskeun sdan Tucuxi. Pdah w teu knging aya nu numpang. Manteeep..

13 Januari 2013 07:29:49
Iwan Ruspéndi Sr. ngoméntaran Fikmin "Batal" kénging Yuharno Uyuh

balas ku ambek rupina, teu karaos hitut. Kitu emutan sim abdi mah, positip we hehehe...

13 Januari 2013 07:26:47
Iwan Ruspéndi Sr. ngoméntaran Fikmin "Béktu Vs Grand" kénging Jordan Kurniawan

biar cepat kalah madarat eta mah..

12 Januari 2013 11:52:09
Iwan Ruspéndi Sr. ngoméntaran Fikmin "Lugina" kénging Soendara Djatiseba

Home Alone part 13 ^^

12 Januari 2013 05:27:02
Iwan Ruspéndi Sr. ngoméntaran Fikmin "Incognito" kénging Rudi Riadi

saprak harita, bar ngadeg jadi tilu tingkat ^_^

12 Januari 2013 04:26:38
Iwan Ruspéndi Sr. ngoméntaran postingan kénging Nana Sukmana

sim abdi ngalaman lepat nyebat Akang ka Th Ed Jenura. Manawi teh Ed singgetan tina Edi. Hapunten kana katunaan sim abdi. ^_^

11 Januari 2013 03:08:43
Iwan Ruspéndi Sr. ngoméntaran Fikmin "Betus" kénging Helmi Pakudjati

Muriding maosna..

09 Januari 2013 12:22:23
Iwan Ruspéndi Sr. ngoméntaran postingan kénging Nyai Endit

amin YRA.

09 Januari 2013 06:36:37
Iwan Ruspéndi Sr. ngoméntaran Fikmin "Dunungan" kénging anjeunna.

sakadang dunungan th minangka ssa pngikut kaum nabi Luth rupina.

09 Januari 2013 06:19:06
Iwan Ruspéndi Sr. ngoméntaran Fikmin "Dunungan" kénging anjeunna.

sumuhun Bu Kokom, bbnd pokna dunungan ^_^

08 Januari 2013 14:44:35
Iwan Ruspéndi Sr. ngoméntaran Fikmin "Dunungan" kénging anjeunna.

saur saha? hahaha...!

08 Januari 2013 13:54:45
Iwan Ruspéndi Sr. ngoméntaran Fikmin "Dunungan" kénging anjeunna.

duka atuh Kang, da njngna teu lebet damel, katerap wasir saurna heuheu ^_^

08 Januari 2013 13:29:15
Iwan Ruspéndi Sr. ngoméntaran Fikmin "Dunungan" kénging anjeunna.

segut sih henteu D, kadar oge ngaranct. Ngawangkongna w nu lila th ^_^

08 Januari 2013 13:08:33
Iwan Ruspéndi Sr. ngoméntaran Fikmin "Dunungan" kénging anjeunna.

mijitna lami teuing rupina gkgkgkgk...^^

07 Januari 2013 03:14:31
Iwan Ruspéndi Sr. ngoméntaran Fikmin "Sabak" kénging Helmi Pakudjati

leres pisan, nuang gaplek dikalapaan tos karaos mewah pisan.

07 Januari 2013 03:02:37
Iwan Ruspéndi Sr. ngoméntaran Fikmin "Sabak" kénging Helmi Pakudjati

Diemut, seueur pisan palasipah hirup pieunteungeun murid jaman kiwari tina kabiasaan murid jaman harita. Tina kabiasaan tuang salah sahijina.

07 Januari 2013 02:52:38
Iwan Ruspéndi Sr. ngoméntaran Fikmin "Sabak" kénging Helmi Pakudjati

aya kabiasaan murid jaman harita, sarapan teh teu kenging leuwih ti dua huap sab bisi tunduh di kelas. Kantenan, sakeupeul sangu jagong tos matak wareg.

07 Januari 2013 02:30:16
Iwan Ruspéndi Sr. ngoméntaran Fikmin "Sabak" kénging Helmi Pakudjati

emut cariosan pun aki, spp teh cekap ku balarak (palapah kalapa garing pisuluheun) sahurun minangka pamayarna.

06 Januari 2013 12:02:46
Iwan Ruspéndi Sr. ngoméntaran Fikmin "Nraktir" kénging anjeunna.

@Rameli Agam: aya we Kang, pinter maenpo numawi iasa ngajedingkeun lambey Bbn, gkgkgk. Hatur nuhun pangdeudeulna.

06 Januari 2013 10:44:13
Iwan Ruspéndi Sr. ngoméntaran Fikmin "Nraktir" kénging anjeunna.

@Nazarudin Azhar: Hatur nuhun Kang, edas ieu lambey kuat kandel kieu :)

06 Januari 2013 10:41:14
Iwan Ruspéndi Sr. ngoméntaran Fikmin "Nraktir" kénging anjeunna.

@Lely Halimah: Hatur nuhun Bu, ngahaja camer si Beben teu lebet daftar palak, hawatos engke moal tiasa leumpang, 'kaning camerna Kulisi, hahahaha...

06 Januari 2013 10:36:54
Iwan Ruspéndi Sr. ngoméntaran Fikmin "Nraktir" kénging anjeunna.

@Irman N Dimyatie: Leres, biar tekor asal jontor, biar jontor asal kesohor, hehehe..hatur nuhun pangdeudeulna, Pa.

06 Januari 2013 10:31:24
Iwan Ruspéndi Sr. ngoméntaran Fikmin "Nraktir" kénging anjeunna.

kang@Andriekw: leres pisan, hatur nuhun pangdeudeulna.

06 Januari 2013 10:00:25
Iwan Ruspéndi Sr. ngoméntaran Fikmin "Nraktir" kénging anjeunna.

kang@Andriekw: ngahaja Kang, pami dibjrbaskeun mah si Bbn-na bilih kabur mantn. :)

06 Januari 2013 09:56:43
Iwan Ruspéndi Sr. ngoméntaran Fikmin "Nraktir" kénging anjeunna.

bu@Neneng: sumuhun, karunya oge, hehe..

06 Januari 2013 02:51:06
Iwan Ruspéndi Sr. ngoméntaran Fikmin "Dunya Hayal…" kénging Apoedy Sarah Ihsan

moal ngomn heula, nuju menghayal :)

05 Januari 2013 15:30:51
Iwan Ruspéndi Sr. ngoméntaran Fikmin "Nraktir" kénging anjeunna.

sumuhun, musna sagala-galana hehe..

03 Januari 2013 12:48:10
Iwan Ruspéndi Sr. ngoméntaran Fikmin "Malem Jumaah" kénging anjeunna.

saratus, leres pisan, reres Nyenen Kemis dilajeng buka sareng sate kambing, salajengna, terserah sayah hehe..hatur nuhun pangdeudeulna.

03 Januari 2013 12:17:45
Iwan Ruspéndi Sr. ngoméntaran Fikmin "Maling" kénging anjeunna.

tah sumuhun, hapunten pisan Aki, panjang nyugak rupina mah, bade disunting teu kawaktosan wae, ma'lum sanes damel dina korsi, kumaha atuh, kartu koneng bae kitu? Hatur nuhun pisan koreksina. Ditampi kalayan kabingahan.