Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Koméntar Kanca • Dewi Ratna Damayanti


Nu kasair ku FBS, Dewi Ratna Damayanti geus nyerat 1.500 koméntar. Runtuyanana aya di handap, dumasar kana waktu panganyarna. Dipidangkeun per kaca 50 koméntar.
04 Fébruari 2013 14:56:54
Dewi Ratna Damayanti ngoméntaran Fikmin "Pa-liman-an" kénging Helmi Pakudjati

abi mah masih seuseut keneh, teu acan merejel deui yeuh

04 Fébruari 2013 14:49:04
Dewi Ratna Damayanti ngoméntaran Fikmin "Pa-liman-an" kénging Helmi Pakudjati

wues... asa diayun ambing mangsa katukang....

04 Fébruari 2013 14:40:00
Dewi Ratna Damayanti ngoméntaran Fikmin "Béja Balik Ti Dugem" kénging Rudi Riadi

euleuh-euleuh... dasar Kang Rudy, kacidanya ari geus mulak-malik uteuk uing teh hahahah...

04 Fébruari 2013 14:31:51
Dewi Ratna Damayanti ngoméntaran Fikmin "Kajongjonan" kénging Teti Taryani

Mangkaning jaman ayeuna mah teu kolot teu budak pami tos nyepeng hape teh ngadadak we jadi autis!

04 Fébruari 2013 14:28:17
Dewi Ratna Damayanti ngoméntaran Fikmin "Koruptor" kénging Ki Sunda Sawawa

hahahahha... puaaaassss... kedahna karitu tah para koruptor teh meh kapok

04 Fébruari 2013 13:45:38
Dewi Ratna Damayanti ngoméntaran Fikmin "Tukang Cap" kénging Sukadi Nanta Praja

euleuuuhh... geuning modalna teh cap stempelnya? Gustiiii.... tobaaattt...!

04 Fébruari 2013 06:22:56
Dewi Ratna Damayanti ngoméntaran Fikmin "Sang SÉna" kénging Hadi Aks

Dupi Jantaka anu burut tea kumaha dongengna tah? asa poek teu kacarioskeun deuinya?

04 Fébruari 2013 03:10:08
Dewi Ratna Damayanti ngoméntaran Fikmin "Ayun Asih" kénging Yuharno Uyuh

wah pami abi mah teu tiasa kitu pih, margi pami tos urusan murangkalih nyebret mah kedah enggal lalandong ulah di engkekeun! pami telat pan bahaya. Nyawa tarohana. caroge memang wajib di mumule tapi sanes hartosna kedah ngorbankeun nyawa anak!

04 Fébruari 2013 03:03:09
Dewi Ratna Damayanti ngoméntaran Fikmin "Arca Domas Dalapan" kénging Rohendi Pandeglang

lebar tenan, keun we padahalnyada di baduy oge gaduh cara KB nyalira meureun hehehe

04 Fébruari 2013 02:03:29
Dewi Ratna Damayanti ngoméntaran Fikmin "Sang SÉna" kénging Hadi Aks

@ kang Yayan Bedog... minyak kayu putih mah moal ge herang ateu Kang, pan nyerep heuheu... sigana mah minyak rampe da jaman harita mah pan minyak seungitna ku minyak rampe

04 Fébruari 2013 01:59:48
Dewi Ratna Damayanti ngoméntaran Fikmin "Nyelengit Dalapan Éngang…" kénging Apoedy Sarah Ihsan

matak oge sapatu mah ula di tuang, jadi we nyeri patuangan

04 Fébruari 2013 01:56:24
Dewi Ratna Damayanti ngoméntaran Fikmin "Nyelengit Dalapan Éngang…" kénging Apoedy Sarah Ihsan

hadeuuh... kacipta leuleusna. ka dokter atuh kang

04 Fébruari 2013 01:51:41
Dewi Ratna Damayanti ngoméntaran Fikmin "Sang SÉna" kénging Hadi Aks

haruuuhh... asa langkung hirup maos fikminna, janten emut kapungkur ka pun bapa, pami ngadongeng teh dugi ka pepeta. saur pun bapa, Prabu mandi minyak gagah perkasa, kasep kacida, kulitna herang siga dibalur minyak matak disebat mandiminyak... abi ukur colohok ngaregepkeunna. Nuhun Kang Hadi

03 Fébruari 2013 11:25:40
Dewi Ratna Damayanti ngoméntaran Fikmin "Lalakon Nalangsa Mangsa Hujan" kénging Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu

sami, abi oge balocor wae yeuh...

03 Fébruari 2013 11:21:34
Dewi Ratna Damayanti ngoméntaran Fikmin "Dasar Kudu Kanyahoan" kénging Budi Dharsono

meni nyeblak.... jempol ah!

03 Fébruari 2013 09:20:34
Dewi Ratna Damayanti ngoméntaran Fikmin "Èdna" kénging anjeunna.

@Kang Ruhak Pajajaran.... leres pisan nuun. Matak saur sepuh kapungkur mah hirup mah kudu siga cai cenah.

03 Fébruari 2013 09:13:56
Dewi Ratna Damayanti ngoméntaran Fikmin "Èdna" kénging anjeunna.

@Kang Dian HendrayanaII, @Kang Yusuf, Kang Fauzy Imron Kang Bibih... sareng sadayana nu tos ngajarempolan hatur nuhun pisan katampi

03 Fébruari 2013 04:27:06
Dewi Ratna Damayanti ngoméntaran Fikmin "Èdna" kénging anjeunna.

@Teh Tiktik... uhun Teh, ukur cai nu tiasa nyidem rusiah, ukur cai nu niis keun pikir, tapi cai oge nu ngabinasakeun sagala impian....

02 Fébruari 2013 16:47:11
Dewi Ratna Damayanti ngoméntaran Fikmin "Èdna" kénging anjeunna.

@Kang Rudi Riadi... eta geura...meni make teuing sagala? kamari ieu sae teuing, ayeuna petingan teuing. Hhmmm... ^_^

02 Fébruari 2013 16:45:08
Dewi Ratna Damayanti ngoméntaran Fikmin "Èdna" kénging anjeunna.

@Kang Eboed Budiman... moal ku uingah moal di cabok, paling di baledog ku balon heuheu...

02 Fébruari 2013 14:08:20
Dewi Ratna Damayanti ngoméntaran Fikmin "Èdna" kénging anjeunna.

@Kang Nunu Nazarudin Azhar... asiiikkk... Kang Nunu Nineung uy... hehehe... nuhun kulan...

02 Fébruari 2013 08:45:50
Dewi Ratna Damayanti ngoméntaran Fikmin "Èdna" kénging anjeunna.

kang Ddn Abdul Aziz, Abah Sarjang... siikk tos dilereskeun dina webna hehehe....

02 Fébruari 2013 06:13:59
Dewi Ratna Damayanti ngoméntaran Fikmin "Èdna" kénging anjeunna.

@Kang Nasrul Jatnika... taaahhh kabitaeun, uguh raoseun teh pami seuri ngakak teh. dunya asa ngemplong. Nu jelas mah sanes tina tarigu kang hehe...

02 Fébruari 2013 06:08:55
Dewi Ratna Damayanti ngoméntaran Fikmin "Èdna" kénging anjeunna.

@Kang Godiiii... hehehhe.. meni jana patuangan wae. Puguh susuganan ku nu ngagalindeng mah ngalieuk hahahhaa...

02 Fébruari 2013 05:35:55
Dewi Ratna Damayanti ngoméntaran Fikmin "Gelik Suling Di Mumunggang" kénging Yuharno Uyuh

hadooohh... nuhuuunnn pih rambisak pu may maosna. Asa nyeriii teh, Asa kanggo abi fikminna. lop yu pul pih

02 Fébruari 2013 04:58:15
Dewi Ratna Damayanti ngoméntaran Fikmin "Èdna" kénging anjeunna.

@ Abah sarjang... waduuhh... ngagubrak abi di puji bebeakan. Abi nuju diajar Bah, diajar ngagalindeng, diajar amis. Tapi haseum keneh wae puguh! Ke ngantosan heula warisan ti para suhu Bah hehehe.. uhun puguh tadi teh tos langsung ka web na bah, de di edit tapi singhoreng tina hape mah teu tiasa geuning. Wayahna we ke ngantosan nebeng kanu leptop sanes hehehe

02 Fébruari 2013 04:11:51
Dewi Ratna Damayanti ngoméntaran Fikmin "Èdna" kénging anjeunna.

@Ki Hasan... tah Ki Hasan mah sagileknya hehehehe.. nuhun Ki.

02 Fébruari 2013 03:17:15
Dewi Ratna Damayanti ngoméntaran Fikmin "Èdna" kénging anjeunna.

@Kang Eboed... beuh! tumben Kang Eboed muji uing? pan biasana oge tara muji lin? moyok we terus!

02 Fébruari 2013 02:28:45
Dewi Ratna Damayanti ngoméntaran Fikmin "Èdna" kénging anjeunna.

@Kang Dedi Rosala... nya tangtos we kenging. malah pami tiasa sakantenan nambut jempol Pak Er Te hehehe.. nuhun kulan

02 Fébruari 2013 02:26:01
Dewi Ratna Damayanti ngoméntaran Fikmin "Cilaka" kénging Laskar Sunda

euleuh.. kunaon atuh bet ngagubrag? Ati-ati ah. Sing enggal damang kaseeep...

02 Fébruari 2013 02:21:12
Dewi Ratna Damayanti ngoméntaran Fikmin "Nu Mayunan Sumping" kénging Yayan 'Bedog' Supriatna

euleuuuhh... atuh sareng saha kamari sosonoan teh? hiyyy..!

02 Fébruari 2013 02:11:08
Dewi Ratna Damayanti ngoméntaran Fikmin "Dongèng Isin" kénging Nazarudin Azhar

hayuuuuu... abi mah rindu kana karnavalna oge hhahahaha....

02 Fébruari 2013 00:40:28
Dewi Ratna Damayanti ngoméntaran Fikmin "Èdna" kénging anjeunna.

@Kang Shohiba Nu'man... diajar ngagalindeng kang, panasaran tapi jadina asa banci wae yeuh

02 Fébruari 2013 00:39:08
Dewi Ratna Damayanti ngoméntaran Fikmin "Èdna" kénging anjeunna.

@Kang Erwin Wahyudi... waduuuhhh.. eta mah nyi roro kidul ateuh... heu

01 Fébruari 2013 16:15:34
Dewi Ratna Damayanti ngoméntaran Fikmin "Saba'da Isya" kénging Dodi Rohyadi

fikmin relijius nu endah. Mung panginten sanes wajah tapi pameunteu/raray

01 Fébruari 2013 15:58:17
Dewi Ratna Damayanti ngoméntaran Fikmin "Dongèng Isin" kénging Nazarudin Azhar

wuesss... bari ngabayangkeun Kang Nunu ngadongeng... asa di kawali da heuheu... nikmat...

01 Fébruari 2013 15:36:07
Dewi Ratna Damayanti ngoméntaran Fikmin "Sakeclak Cihujan" kénging Ki Hasan

sakeclak, galindengna matak caah kana manah..

01 Fébruari 2013 15:01:08
Dewi Ratna Damayanti ngoméntaran postingan kénging Nana Sukmana

Asiiiiikkk ngayas abi geuning midang sugan teh moal kapeunteun hehhehe... nuhuunn Kang Nana...

01 Fébruari 2013 14:57:31
Dewi Ratna Damayanti ngoméntaran Fikmin "Èdna" kénging anjeunna.

@Kang Uyuh.... Asiiikkkk nUhuuunnn pihhh.... langsung gigibrig uing

01 Fébruari 2013 14:51:57
Dewi Ratna Damayanti ngoméntaran Fikmin "Èdna" kénging anjeunna.

@Kang Yuharno Uyuh... Nyaanan? henteu cawerang kitu?

01 Fébruari 2013 14:46:51
Dewi Ratna Damayanti ngoméntaran Fikmin "Èdna" kénging anjeunna.

@Kang Budi mugia Raspati... Bakat kabita ku kang Budi ieu teh, matak abi maksakeun diri masing teu pede oge. Abi tea sok panasaran. Hasilna, tos tilu fikmin abi nyobi ngayas tapi angger parenjol, cawerang tur garingggg! isinna mah nataku, tapi kedah tiasa! bura heula atuuuhhh hehehhe... nuhun pisan ah

01 Fébruari 2013 14:42:13
Dewi Ratna Damayanti ngoméntaran Fikmin "Èdna" kénging anjeunna.

@Kang Iwan Hanjuang... Ih naha bet punten? puguh aneh pami Kang Iwan teu ngomen teh hehe... nuhun Kang Iwan, muhun abi oge kitu. Emut kana kaendahanna teu nyangki nyimpen amarah nu sakitu hebatna. Bep!Jempling saharita

01 Fébruari 2013 14:38:24
Dewi Ratna Damayanti ngoméntaran Fikmin "Èdna" kénging anjeunna.

@Kang Ibnu Hijar Apandi.... pan nu ieu mah ngayas tapi ngepop nya? hehehhe... kedah di cacingan heula sigana mah

01 Fébruari 2013 14:36:46
Dewi Ratna Damayanti ngoméntaran Fikmin "Èdna" kénging anjeunna.

@Kang Asep Komara... wios ah ganas haseum ge, da jempolna mah kareueut... nuhun deui, deui, deui...

01 Fébruari 2013 14:10:25
Dewi Ratna Damayanti ngoméntaran Fikmin "Èdna" kénging anjeunna.

@Nyai Endit... saha atuh hayooo... Nyai sanes? hahahha...

01 Fébruari 2013 14:09:33
Dewi Ratna Damayanti ngoméntaran Fikmin "Èdna" kénging anjeunna.

@Kang Ibnu Hijar... seperti janjikuh padamuh, de ngayaaasss hahahaha... bari parenjol ge

01 Fébruari 2013 14:08:26
Dewi Ratna Damayanti ngoméntaran Fikmin "Èdna" kénging anjeunna.

@Kang Ddn... Uhun wae Kang nemb ku abi di aos deui, nuhun kulan

01 Fébruari 2013 13:57:38
Dewi Ratna Damayanti ngoméntaran Fikmin "Èdna" kénging anjeunna.

@Teh Kanjeng Ratu Yuyu... Rupina kitu teh heu...

01 Fébruari 2013 13:56:28
Dewi Ratna Damayanti ngoméntaran Fikmin "Èdna" kénging anjeunna.

@Kang Deden Abdul Aziz... dua Kang, sareng di handap hehehe... kalah bala sigananya? ke, abi hilap deui cara ngedit tina web na kang. kapungkur mah kantos. Wartosan atuh

01 Fébruari 2013 13:53:34
Dewi Ratna Damayanti ngoméntaran Fikmin "Èdna" kénging anjeunna.

@kang Deden Abdul Aziz... asiikkk ngajempolan pangpayuna ung.. hehehhe..
@Kang Asep Komara... cihuyyy... ngantosan kiriman ganas ahhh...