Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Koméntar Kanca • Ahmad Fawzy Imron


Nu kasair ku FBS, Ahmad Fawzy Imron geus nyerat 4.642 koméntar. Runtuyanana aya di handap, dumasar kana waktu panganyarna. Dipidangkeun per kaca 50 koméntar.
18 Maret 2013 01:02:32
Ahmad Fawzy Imron ngoméntaran postingan kénging Kuncen Fbs

Wilujeng, Kang. Pulsana mah dioperkeun we ka abdi... :)

04 Fébruari 2013 14:21:50
Ahmad Fawzy Imron ngoméntaran Fikmin "Tepung" kénging anjeunna.

Kang Dadi Arya... Tah geuning aya nu mangmukakeun surahan fikmin abdi... :) nuhun, Kang. Ngawayuh ngawayah...hehe

04 Fébruari 2013 14:20:06
Ahmad Fawzy Imron ngoméntaran Fikmin "Tepung" kénging anjeunna.

Ki Ki Lalat Socrates....ih, abdi mah da fana ti kawitan. Da nu Bako mah...cap paneker tea... Hehe

04 Fébruari 2013 14:17:14
Ahmad Fawzy Imron ngoméntaran Fikmin "Tepung" kénging anjeunna.

Kang Iwan Hanjuang...hehe...abdi mah da tara ngawilah-wilah. Bade disebatkeun we kanu sanes ge.. :)

04 Fébruari 2013 14:16:16
Ahmad Fawzy Imron ngoméntaran Fikmin "Tepung" kénging anjeunna.

Ki Ki Lalat Socrates... Rupina mah kitu, pangersa. :)

04 Fébruari 2013 14:07:47
Ahmad Fawzy Imron ngoméntaran Fikmin "Tepung" kénging anjeunna.

Kang Edi Supriyadi...hatur nuhun, Kang.

04 Fébruari 2013 14:07:06
Ahmad Fawzy Imron ngoméntaran Fikmin "Tepung" kénging anjeunna.

Ki Lalat Socrates....rupina, kedah ngangge rasaning rasa. Nyaeta amisna hui boled cilembu, pangersa. Hehe

04 Fébruari 2013 14:01:47
Ahmad Fawzy Imron ngoméntaran Fikmin "Tepung" kénging anjeunna.

Teh Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu...katampi pisan jempolna. Meni lencop.. :)

04 Fébruari 2013 14:01:14
Ahmad Fawzy Imron ngoméntaran Fikmin "Tepung" kénging anjeunna.

Abah Sarjang...manawi teu lepat, nu nganggo kekentng teh kieu hartosna, "Aisha kutchkrova...kuring ngadeuheus ka payuneun jungjunan alam teh alatan soanten salira. Alatan cinta. Hey jalma nu sok ngulampreng na impian kaula." Kitu, Bah. Sakaemut pisan hhehe

04 Fébruari 2013 13:38:46
Ahmad Fawzy Imron ngoméntaran Fikmin "Tepung" kénging anjeunna.

Abah Sarjang....abdu mah sedih teh sanes pedah teu ngartos bahasana. Tapi sedih teh pedah teu ngartos ieu fikmin teh naon temana, naon eusi cariosna? :)

04 Fébruari 2013 13:35:32
Ahmad Fawzy Imron ngoméntaran Fikmin "Tepung" kénging anjeunna.

Kang Iwan Hanjuang...hehe. Sakieu ge tos uyuhan, Kang.

04 Fébruari 2013 13:33:01
Ahmad Fawzy Imron ngoméntaran Fikmin "Tepung" kénging anjeunna.

Abah Sarjang... Hehe. Abdi ge nu nyeratna teu ngartos. :)

04 Fébruari 2013 13:28:02
Ahmad Fawzy Imron ngoméntaran Fikmin "Tepung" kénging anjeunna.

Kang Iwan Hanjuang....fikmin sakaemut ieu mah, Kang. Teu ngalangkungan ideu. Estu mung sakadar nyambung-nyambung kalimah.

04 Fébruari 2013 12:44:15
Ahmad Fawzy Imron ngoméntaran postingan kénging Abah Aleeva

Abdi kalebet nu salamina OL nganggo HP. Dina perkawis kalimah nu teu ngartos, abdi mah sok langsung naroskeun dina rohang komen. Alhamdulillah, sanaos abdi teu patos calakan, tapi seueur kalimah-kalimah nu kawitna teu terang, ayeuna mah janten terang. Eta teh, ladang 'sakola' dina rohang komen fikmin.

04 Fébruari 2013 09:51:46
Ahmad Fawzy Imron ngoméntaran Fikmin "Tatangga Sabeulah" kénging Godi Suwarna

Bahasa nu basajan, diolah kalayan basajan. Namung ayana tamsil nu ngagambarkeun kaleungitan sabeulah hate wangkid kang iman direbut, bet aya 'karma' nu malindes ku wujud kaicalan sabeulah waruga, estu lenyepaneun nu kalintang 'hejo'na.

03 Fébruari 2013 17:27:43
Ahmad Fawzy Imron ngoméntaran Fikmin "Béja Balik Ti Dugem" kénging Rudi Riadi

Haha...cobian atuh, Kang. Fikmin nu judulna di handap. Insya Alloh pada maledogan... :D

03 Fébruari 2013 17:25:23
Ahmad Fawzy Imron ngoméntaran Fikmin "Bapa" kénging Herdi Pamungkas

Abdi mah, mun maos carios nu nembongkeun kumaha raketna hubungan antawis rama sareng putra teh, sok sedih pisan. Rumaos, can tiasa janten bapa nu sae. Kantenan dina fikmin ieu mah...kagambar pisan kasedih nu karandapan ku putrana. Kasedih kaicalan rama nu nyaahna nyagara. Duh.....

03 Fébruari 2013 17:08:56
Ahmad Fawzy Imron ngoméntaran Fikmin "Béja Balik Ti Dugem" kénging Rudi Riadi

Biasana mah, fikmin kang rudi teh, koncina dina tungtung carita. Ayeuna mah tibalik. Di awal pisan...dina judulna. Rada hariwang abdi mah. Margi diantawis ciri kiamat teh, saupami tos sagala tibalik.

03 Fébruari 2013 17:00:18
Ahmad Fawzy Imron ngoméntaran Fikmin "Sang SÉna" kénging Hadi Aks

Hoyong ngomen sapanjang-panjangna...namung ukur tiasa colohok. Poekkeun pisan kana eusina. Bati kabita we, Kang. Hoyong ngiring terang kana riwayat aslina.

03 Fébruari 2013 06:46:42
Ahmad Fawzy Imron ngoméntaran Fikmin "'Bioskop Keliling'" kénging Ki Sunda Sawawa

Kang Nasrul Jatnika...sanes ules nu janten ugeran, Kang. Akang langkung uninga.

03 Fébruari 2013 06:34:18
Ahmad Fawzy Imron ngoméntaran Fikmin "Teu Kudu Siga Batur" kénging Joey Pengganti Wiro

Kayungyun ku kalimah2 nu dikedalkeun juhe. Jempol, Kang.

03 Fébruari 2013 06:32:48
Ahmad Fawzy Imron ngoméntaran Fikmin "'Bioskop Keliling'" kénging Ki Sunda Sawawa

Kang Iwan...salam sono oge, Kang. :)

03 Fébruari 2013 06:30:55
Ahmad Fawzy Imron ngoméntaran Fikmin "Talatah" kénging Dadan Sutisna

Asa kantos ngalaman kasieun sapertos kitu teh. Sanes kantos ketang....sering....

03 Fébruari 2013 06:28:12
Ahmad Fawzy Imron ngoméntaran Fikmin "'Bioskop Keliling'" kénging Ki Sunda Sawawa

Pami diwidian kanggo jujur. Fikmin ieu mangrupikeun hiji-hijina fikmin Ki Sunda Sawawa nu abdi resep. Jempol, nun.

02 Fébruari 2013 01:13:41
Ahmad Fawzy Imron ngoméntaran Fikmin "Handapeun Linduh Angsana" kénging Abah Sarjang

Kayas, kulawu, miwah rupi2 pulas rasa pagaliwota. Nengel pisan kana manah, bah. Dikawitan ku seungitna kembang katresna, ditungtungan ku amacakna waruga nu nalangsa. Duh....

01 Fébruari 2013 16:37:18
Ahmad Fawzy Imron ngoméntaran Fikmin "Chating" kénging Dedi Pakot

Asyik fikminna...

01 Fébruari 2013 16:21:08
Ahmad Fawzy Imron ngoméntaran Fikmin "Saba'da Isya" kénging Dodi Rohyadi

Sapuk sareng teh Dewi Ratna Damayanti..... Endah pisan fikmin teh.

01 Fébruari 2013 16:01:53
Ahmad Fawzy Imron ngoméntaran Fikmin "Fiksi Garing" kénging anjeunna.

Abah Sarjang...hehe. Ieu mah leres-leres fikmin garing, bah. Saat kayasna... Heu.

01 Fébruari 2013 15:07:51
Ahmad Fawzy Imron ngoméntaran postingan kénging Nana Sukmana

Alhamdulillah. Nuhun, Kang Na. Nuhun, Galamedia.

01 Fébruari 2013 14:28:46
Ahmad Fawzy Imron ngoméntaran Fikmin "Fiksi Garing" kénging anjeunna.

Kang Badru Tamam Mifka...nelepon jungjunan, nu kaleresan tukang cai oge....hehe

01 Fébruari 2013 14:21:03
Ahmad Fawzy Imron ngoméntaran Fikmin "Fiksi Garing" kénging anjeunna.

Pa Entjep...sumuhun, pangersa. Landong nu matak ngemplong.

01 Fébruari 2013 14:15:12
Ahmad Fawzy Imron ngoméntaran Fikmin "Fiksi Garing" kénging anjeunna.

Ceu Teti....leres pisan, Aceuk. Ngemplooong teh. Kabingung robih janten kabingah. :)

01 Fébruari 2013 14:13:09
Ahmad Fawzy Imron ngoméntaran Fikmin "Fiksi Garing" kénging anjeunna.

Teh Nyimas....luyu sareng nu diserat. Eta nami ge, fiksi..... :)

01 Fébruari 2013 14:03:54
Ahmad Fawzy Imron ngoméntaran Fikmin "Fiksi Garing" kénging anjeunna.

Teh Nyimas...sumuhun. Garing nu nyalametkeun. :)

01 Fébruari 2013 14:02:08
Ahmad Fawzy Imron ngoméntaran Fikmin "Fiksi Garing" kénging anjeunna.

Aka Rohendi....numawi, Aka. Nuju garing ku ideu... :)

01 Fébruari 2013 14:01:38
Ahmad Fawzy Imron ngoméntaran Fikmin "Fiksi Garing" kénging anjeunna.

Kang Den... Hehe. Tara nganggo konci abdi mah. :)

01 Fébruari 2013 13:36:43
Ahmad Fawzy Imron ngoméntaran Fikmin "Fiksi Garing" kénging anjeunna.

Teh Nyimas...nyeta..teu aya... Teu aya pulsa. :))

01 Fébruari 2013 13:19:33
Ahmad Fawzy Imron ngoméntaran Fikmin "Fiksi Garing" kénging anjeunna.

Teh Lies... Hehe. Hawatos pisan.

01 Fébruari 2013 13:14:40
Ahmad Fawzy Imron ngoméntaran Fikmin "Fiksi Garing" kénging anjeunna.

Hehe... Sumuhun, Kang. Ageung jasana.

01 Fébruari 2013 13:12:37
Ahmad Fawzy Imron ngoméntaran Fikmin "Fiksi Garing" kénging anjeunna.

Haha... Abdi mah terselamatkan, Kang.

01 Fébruari 2013 13:10:37
Ahmad Fawzy Imron ngoméntaran Fikmin "Fiksi Garing" kénging anjeunna.

Kang Irfan...apan luyu sareng judul...garing...hehe

01 Fébruari 2013 13:03:41
Ahmad Fawzy Imron ngoméntaran Fikmin "Fiksi Garing" kénging anjeunna.

Kang Eboed... Hehe. Sumuhun kang. Katulungan.

01 Fébruari 2013 12:30:57
Ahmad Fawzy Imron ngoméntaran Fikmin "T E U I N G" kénging Badru Tamam Mifka

Edas suredas, Kang. Fikmin motah nu karaos genah. Lima jempol kasanggakeun.

31 Januari 2013 18:27:58
Ahmad Fawzy Imron ngoméntaran Fikmin "Tyas" kénging anjeunna.

Kang Den...rupina, alatan hate abdi nuju biru. Pedah seueur dus eusi cau. Hehe. Nuhun, Kang.

31 Januari 2013 18:26:11
Ahmad Fawzy Imron ngoméntaran Fikmin "Tyas" kénging anjeunna.

Teh Reni...tangtos jero tengahna mah. Pami sisina, deet. Hehe. Nuhuun :)

31 Januari 2013 18:18:37
Ahmad Fawzy Imron ngoméntaran Fikmin "Rerencepan" kénging Yuharno Uyuh

Asyik pisan, Kang. Kabayang noel bari nyengir.... Hehe.

31 Januari 2013 18:16:46
Ahmad Fawzy Imron ngoméntaran Fikmin "Tyas" kénging anjeunna.

Bah Helmi....hatur nuhun, nun.

31 Januari 2013 18:13:50
Ahmad Fawzy Imron ngoméntaran Fikmin "Tyas" kénging anjeunna.

Kang Irman N Dimyatie...kayas campur kulawu, pangersa. :) hatur nuhun.

31 Januari 2013 18:08:09
Ahmad Fawzy Imron ngoméntaran Fikmin "Tyas" kénging anjeunna.

Bah Helmi...teu aya konci nu inti dina fikmin abdi ieu. Da nyeratna ge spontan. Eusina mah mung sakadar nyarioskeun panineungan si kuring ka Neng Tyas nu dua taun kalangkung kasered ku lambak. Dilegleg sagara. Pas kapendak kantun bugangna nu rangsak.

31 Januari 2013 18:03:05
Ahmad Fawzy Imron ngoméntaran Fikmin "Tyas" kénging anjeunna.

Teh Ema... Sumuhun. Kitu pisan....