Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Koméntar Kanca • Putra Kajene


Nu kasair ku FBS, Putra Kajene geus nyerat 5 koméntar. Runtuyanana aya di handap, dumasar kana waktu panganyarna. Dipidangkeun per kaca 50 koméntar.
02 Fébruari 2013 03:06:52
Putra Kajene ngoméntaran Fikmin "Cilaka" kénging anjeunna.

hahahaha tah mun eta mah raa nyari sigana... hahaha

02 Fébruari 2013 02:37:56
Putra Kajene ngoméntaran Fikmin "Cilaka" kénging anjeunna.

hahaha kana sumur mah sadana oge moal gurusak gedeblug... tapi gurusak gejeburrrrrrr, itu meureun kang ade.... hahaha

02 Fébruari 2013 02:33:12
Putra Kajene ngoméntaran Fikmin "Cilaka" kénging anjeunna.

nya itu wae teh ari tos kuduna cilaka mah meureunan, da asa teu ngimpi-ngimpi acan bade kitu kajadiana teh geuningan... hehe

18 Désémber 2012 15:23:21
Putra Kajene ngoméntaran Fikmin "Ujian" kénging anjeunna.

Hehehe muhun teteh, sok kahilapkeun ari palebah dinyana mah, asa tos teu aya editeun, haturnuhun ah teh tos ngiring ngajen... Elmu nu moal kahilapkeun iyeu teh. . . Hehe

18 Désémber 2012 15:23:11
Putra Kajene ngoméntaran Fikmin "Ujian" kénging anjeunna.

Hehehe muhun teteh, sok kahilapkeun ari palebah dinyana mah, asa tos teu aya editeun, haturnuhun ah teh tos ngiring ngajen... Elmu nu moal kahilapkeun iyeu teh. . . Hehe