Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Koméntar Kanca • Meila Handayani


Nu kasair ku FBS, Meila Handayani geus nyerat 1.263 koméntar. Runtuyanana aya di handap, dumasar kana waktu panganyarna. Dipidangkeun per kaca 50 koméntar.
18 Maret 2013 07:50:52
Meila Handayani ngoméntaran Fikmin "Mode Séksi" kénging Valda Ali Vam

??ii??ii??ii?

17 Maret 2013 09:22:31
Meila Handayani ngoméntaran Fikmin "Sweet SÉventeen" kénging Indah Eka Lestari

hadeuhh

03 Fébruari 2013 11:11:51
Meila Handayani ngoméntaran Fikmin "Dasar Kudu Kanyahoan" kénging Budi Dharsono

Hadeuhh suganteh...??ii??ii??ii?

31 Januari 2013 04:50:07
Meila Handayani ngoméntaran Fikmin "Modus Kuno" kénging Rudi Riadi

Halah nyaanan etamah ??ii??ii??ii?

31 Januari 2013 02:26:25
Meila Handayani ngoméntaran Fikmin "Latihan Imajinasi…" kénging Apoedy Sarah Ihsan

HhhHhhHhh hadeuhhh *meungpeun

28 Januari 2013 10:17:13
Meila Handayani ngoméntaran Fikmin "Keur Salira Anu Miang Tigor Siregar" kénging Iwan Hanjuang

Meni sedih ihh hiks

28 Januari 2013 05:35:34
Meila Handayani ngoméntaran Fikmin "Jujur Jaya" kénging Gaus Firdaus

HhhHhhHhh seumm

28 Januari 2013 05:32:13
Meila Handayani ngoméntaran Fikmin "Déhém" kénging Agus Bagja

HhhHhhHhh

28 Januari 2013 05:29:24
Meila Handayani ngoméntaran postingan kénging Iwan Ruspendi Sr.

Hiks...

28 Januari 2013 04:20:18
Meila Handayani ngoméntaran Fikmin "Teu Langkung" kénging Rudya Kuz

Moal beja2 ahh...bisi comel ??ii??ii??ii?

28 Januari 2013 04:10:24
Meila Handayani ngoméntaran Fikmin "Deleka" kénging Endang Kasupardi

Kuduna kitu pangagung teh maraehan maneh, resep jigana ??ii??ii??ii?

28 Januari 2013 04:04:53
Meila Handayani ngoméntaran Fikmin "Teu Langkung" kénging Rudya Kuz

HhhHhhHhh kagila gila keding

28 Januari 2013 03:47:33
Meila Handayani ngoméntaran Fikmin "Nu Bobos" kénging Inda Nugraha Hidayat

??ii??ii??ii? kabayang

28 Januari 2013 03:40:33
Meila Handayani ngoméntaran Fikmin "Tahiyat" kénging Abah Sarjang

Hiks..kaduhung maca ahh

27 Januari 2013 15:57:06
Meila Handayani ngoméntaran Fikmin "Leunca" kénging Ki Denkur

modus..hihihihii

27 Januari 2013 15:54:56
Meila Handayani ngoméntaran postingan kénging Iwan Hanjuang

hah, kunaon kang? inalillahi..ngiring bela sungkawa

27 Januari 2013 14:16:33
Meila Handayani ngoméntaran Fikmin "Carita Janari" kénging Rudi Riadi

hahahhahaha....alus boga salaki teh..teu bisa ditebak

27 Januari 2013 04:41:36
Meila Handayani ngoméntaran Fikmin "KakarÉn PasantrÉn Xx" kénging Ki Sunda Sawawa

Ahhh bade bbm-an weh ah moal es em se an abdimah ??ii??ii??ii?

27 Januari 2013 04:38:32
Meila Handayani ngoméntaran Fikmin "Tukang Parahu Xxii" kénging Godi Suwarna

HhhHhhHhh paingan gitekna meni edun ayank, nepi ka beakeun gaya aingah ahh

27 Januari 2013 02:29:27
Meila Handayani ngoméntaran postingan kénging Tiktik Rusyani

Hadeuhh..ngenes

27 Januari 2013 00:28:49
Meila Handayani ngoméntaran Fikmin "Monica" kénging Rameli Agam

Anyiirr paiit HhhHhhHhh

26 Januari 2013 15:16:44
Meila Handayani ngoméntaran Fikmin "Melag" kénging Irfan

Asal tong utah balak genep weh, bisi kabebeng HhhHhhHhh

26 Januari 2013 11:24:18
Meila Handayani ngoméntaran Fikmin "Tukang Parahu Xxii" kénging Godi Suwarna

Sesuatu ayank ngarengkenek sareng ayank mah..mati gayaaa aingah HhhHhhHhh

11 Januari 2013 15:53:01
Meila Handayani ngoméntaran postingan kénging Nana Sukmana

(???? ? ") ihhhh.. Kang ruhak meni dibeja2 ngalotek wae ge ??ii??ii??ii? , saha sih nu panasaran ka ed jenura?asa teu kudu HhhHhhHhh *kabuurr

11 Januari 2013 15:49:28
Meila Handayani ngoméntaran Fikmin "Si Éyank & Si Ayank" kénging Godi Suwarna

Hei ayank *trink trink

07 Januari 2013 17:25:19
Meila Handayani ngoméntaran Fikmin "Judul Fikmin Nu DikomÉn" kénging Kuncen Fbs

Taahh baca ed Jenura baca komentar kang Iwan, jelas, tegas, nyata HhhHhhHhh *kabur ah sieun dicarekan ki Hasan

07 Januari 2013 17:22:44
Meila Handayani ngoméntaran Fikmin "Judul Fikmin Nu DikomÉn" kénging Kuncen Fbs

Hmmm baiklah ed jenura..aing ge teu sudi dituduh mawa opak padahal nu malastikan kan dididiny HhhHhhHhh...laahh teu beuki dodol aingah Kang Iwan..haseuumm wkwkwkwk

07 Januari 2013 17:18:21
Meila Handayani ngoméntaran Fikmin "Judul Fikmin Nu DikomÉn" kénging Kuncen Fbs

Tah kan da tungtungna kana opak wae sih, hoream ek komen ge HhhHhhHhh

07 Januari 2013 17:15:02
Meila Handayani ngoméntaran Fikmin "Judul Fikmin Nu DikomÉn" kénging Kuncen Fbs

Moal kapancing uingah kang Iwan, moal komen ??ii??ii??ii?

07 Januari 2013 01:32:21
Meila Handayani ngoméntaran Fikmin "Jambé Ngora" kénging Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu

Hadeuhh eta nu neuteuli opak masih keneh, yeuh atuh kang iwan..*ngasongkeun opak 2keresek

06 Januari 2013 16:51:46
Meila Handayani ngoméntaran Fikmin "Sambel Hideung" kénging Mbi Chymepm

Hadeuhh..kabayang..hideungna ??ii??ii??ii?

06 Januari 2013 16:48:22
Meila Handayani ngoméntaran Fikmin "Jambé Ngora" kénging Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu

HhhHhhHhh ..aingaah kaduhung komen ah jadi silih kiceupan kieu

06 Januari 2013 16:43:17
Meila Handayani ngoméntaran Fikmin "Atm" kénging Rameli Agam

Ahhh teu happy ending ieumah...kuduna tungtungna duit dikarungan, dibawa ka mall balanja sapuasna horeeehhh ??ii??ii??ii?

06 Januari 2013 16:40:44
Meila Handayani ngoméntaran Fikmin "Jambé Ngora" kénging Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu

*ngiceupan kang iwan hanjuang

06 Januari 2013 16:38:32
Meila Handayani ngoméntaran Fikmin "Jambé Ngora" kénging Nyimas Kanjeng Ratu Yuyu

Emang matih beneran jambe ngora teh?

03 Januari 2013 00:40:50
Meila Handayani ngoméntaran Fikmin "Balada Saémbara" kénging Ki Hasan

Komen ahh ??ii??ii??ii?

22 Désémber 2012 03:05:21
Meila Handayani ngoméntaran Fikmin "Tapak Nu Maneuh" kénging Shohiba Nu'man

HhhHhhHhh ...njiss romeo gagal

19 Désémber 2012 12:38:07
Meila Handayani ngoméntaran Fikmin "Fragmén Hujan" kénging Budi Mugia Raspati

Awww..mun meunang hadiah bagi2 nyak honeh ??ii??ii??ii?

19 Désémber 2012 11:51:08
Meila Handayani ngoméntaran Fikmin "Hirup Nu Biasa" kénging Rudi Riadi

Sok hoream ah ngangkot diuk gigireun supir mah komo make rok mini mah ??ii??ii??ii?

16 Désémber 2012 14:05:26
Meila Handayani ngoméntaran Fikmin "Hard Rocks Pangbalikan" kénging Iwan Hanjuang

??ii??ii??ii? mantabss..kamsiah deui lah

16 Désémber 2012 13:45:07
Meila Handayani ngoméntaran Fikmin "Hard Rocks Pangbalikan" kénging Iwan Hanjuang

A stun A..mun teu rusuh yeuh ??ii??ii??ii?

16 Désémber 2012 13:40:29
Meila Handayani ngoméntaran Fikmin "Kareueus" kénging Budi Mugia Raspati

Njriitt..pait

16 Désémber 2012 01:26:33
Meila Handayani ngoméntaran Fikmin "Sendal Capit Beureum" kénging Deden Abdul Aziz

Eta kang iwan ca ci ca ci wae..dipoles geura ( ?? -??) ..??ii??ii??ii?

15 Désémber 2012 18:16:46
Meila Handayani ngoméntaran Fikmin "Sendal Capit Beureum" kénging Deden Abdul Aziz

Asa kaideuan ah kemah uing ek nyieun fikmin baskom soek HhhHhhHhh ..keyen ayank *noer si edj

Nyiirrr moal dikomen deui ciaaahh *baeud

Nyiirr naha bisa kitu???ii??ii??ii?

uhuuyyy romantis manis eaaaaaaaaaa

12 Juli 2012 16:55:31
Meila Handayani ngoméntaran Fikmin "Nu Di Anti" kénging Cucu Unisah

jiaahhh...paiit..paiitt...

12 Juli 2012 16:49:23
Meila Handayani ngoméntaran Fikmin "Kapopohokeun" kénging Deni Riaddy

beuhh..jiga na sinetron wae atuh kang hihiihi...bae da farah mah bageur tara nyegag hahhahah

12 Juli 2012 16:47:42
Meila Handayani ngoméntaran Fikmin "Bi Iwah" kénging Irawan Babéh Lova

ngeunah teu?pek weh ah wareg tadi tos nuang sate hati heuuu